E totul despre și pentru bani

jdrnwn6bptl81

A fost multă patimă cu pandemia și mai ales cu vaccinul.

Multe păreri pro și contra ce erau greșite, multe atitudini agresive și multe măsuri inutile.

Am scris și eu câteva articole pe subiect (mai multe decât credeam inițial) până când am considerat că efectiv nu are rost și mai și scrisem un articol în care spuneam că e enorm de multă energie irosită degeaba.

Nu pentru că erau greșite sau pentru că erau păreri contradictorii cu cele general valabile și validade de către mase fără niciun fel de autoritate ci fiindcă obosisem și nu câștigam efectiv nimic din treaba asta în afară de faptul că-mi împărtășea ideile pe subiect cu vreo 50 dintre voi, iar asta contează destul de mult pentru mine.

Revenind la ideea din titlu, acum un an am citit parțial o carte a unui doctor de pe la peninsulă, un individ ce a fost la un moment dat și vraci, dar vraci cu studii medicale și diplome în acest sens și care ulterior a renunțat pentru că a înțeles cam cât de șarlatanie și cât e adevăr, fiindcă medicina e o știință relativă și citindul mi-am adus aminte de un articol de-al meu, scris în 2020: De ce am ales să distrugem totul?

Cartea ma găsit-o la un thrift shop și n-am văzut-o recomandată sau promovată pe nicăieri și cum era doar 1 euro am zis s-o iau și a stat mult și bine în rucsacul de plajă până mi-a venit timpul și cheful s-o citesc. Și am citit cam 80% din ea și am analizat la rece ideile expuse în cartea respectivă, idei ce rezonau pe alocuri cu articole scrise de mine și enumerate mai sus.

Autorul începuse cu o expunere a experienței sale personale și profesionale, continuase cu o analiză istorică a pandemiilor anterioare și cu o tentativă de demontare a măsurilor luate în timpul pandemiei de COVID19, iar concluzia sa finală a fost că de fapt OMS sunt o gloată de mercenari care, sub presiunea finanțatorilor lor și profitând de faptul că guvernele lumii au atins apogeul incompetenței au exploatat la maxim incertitudinea și frica oamenilor pentru a-i subjuga și mai mult.

Orice oprire sau ralentizare a economiei, în contextul unor datorii publice colosale presupune noi împrumuturi guvernamentale și fiecare împrumut dinăsta vine la un cost superior al celui dinainte.

Ori asta ne subjugă pentru că obligă guvernele să impună mai multe restricții să bage mai multe taxe, să provoace inflație șamd., iar controlul maselor se face prin astfel de lovituri sub centură ce slăbesc puterea pe care o acumulează clasa medie.

Tocmai de asta avem nevoie de tehnocrație mai mult ca oricând.