Nu ăi bătrâni sunt de vină ci ăi tineri

LifetimeStock-158587-L

Azi, dis de dimineață m-a sunat cineva din familie ca să-mi spună că toată treaba asta cu COVID-ul e de la oculta mondială și că sigur sunt chinezii de vină ca să câștige ei.

Asta după ce ieri i-am tras atenția public, pe Facebook că a dat share la o mizerie de fake news conspiraționist despre demisia fostului ministru al sănătății.

Desigur, când mi-a zis că e șmen ca să câștige chinezii am întrebat ce anume câștigă chinezii cu treaba asta pentru că ei sunt fabrica lumii și noi toți suntem piața de desfacere.

Dacă noi falimentăm și nu mai avem bani ca să cumpărăm ce produc ei nu câștigă practic nimic.

Oricum suntem efectiv pe pierdere pentru că ei efectiv n-au mai produs la aceeași capacitate timp de trei luni.

N-a știut să-mi răspundă și nici să-mi dea o explicație la ceea ce mi-a spus așa că am stat puțin și am rumegat treaba asta la rece și mi-am dat seama că nu ăi batrâni sunt de vină ci ăi tineri care discută cu ei.

Analfabeții ăia funcționali, mulți dintre ei cu facultăți, care văd peste tot dușmănie și dușmani.

Ăștia îi înfierează pe ăi bătrâni și le bagă în cap fel de fel de cretinități.

E suficient să te uiți la ce dau share pe Facebook ca să înțelegi cum stă treaba de fapt.

Ba dau share la unii care aruncă cu gripă aviară din avioane, ba la faptul că chinezii profită de COVID ca să ne pună antene de 5G, ba că COVID se previne cu gargară cu sare etc.

Apoi, vorbești cu ăi bătrâni care efectiv nu se uită la Antena3 sau România TV ci doar pe Discovery sau Netflix și-ți recită imediat ăi bătrâni poezia conspiranoică fix așa cum le-a povestit-o ăi tineri.

Adevăratul inamic al societății nu e media ci sunt fix ăștia, tinerii analfabeți funcționali și cam atât.