OMS, o gloată de mercenari părieriști

1581578258-5e44f8129c1b5

Umblă vorba prin sat că Taiwanul a avertizat OMS cu privire la transmiterea COVID19 de la om la om încă din Decembrie 2019 când a trimis un raport detaliat la OMS pe acest subiect.

Totuși cum Taiwanul nu există pentru OMS pentru că asemeni unor mercenari respectabili ăștia de la OMS fac jocul Chinei atât timp cât China cotizează cât trebuie, raportul respectiv a fost ignorat.

Ba mai mult, pe 14 ianuarie OMS anunța că e practic imposibilă transmisia de la om la om pentru ca pe 21 ianuarie să spună că de fapt virusul se transmite de la om la om și e foarte mare rata de contagiere.

Schimbarea asta ca la Ploiești arată faptul că OMS e plin de părieriști.

Nu există experți pentru că niște experți nu și-ar permite astfel de imprudențe.

Dincolo de asta, niște experți nu și-ar asuma și rolul de mercenari.

E suficient să te uiți la mecla șefului OMS ca să înțelegi despre ce e vorba.

Privirea și expresia feței respectivului duce mai degraba cu cea a unui traficant de arme decât cu cea a șefului unei organizații mondiale pentru sănătate.

Cred că dacă individul ăsta juca în locul lui Nicolas Cage în Lord of War câștiga și un Oscar pentru că se identifica perfect cu personajul.

Sunt sigur că dacă l-ai vedea pe stradă într-un cartier rău famat l-ai evita pe cât posibil.

Expresivitatea lui de criminal aduce la perfecțiune cu expresivitatea blajină de pedofil a lui Arsenie Boca.

Și totuși, cum arată individul nu contează prea mult în definitiv.

Ce contează e părierismul criminal care domină OMS.

Acum o lună de zile OMS avertiza Europa spunând că trebuie să învețe din greșelile Spaniei ca să nu cumva să fie nasol peste tot.

Zilele astea, același OMS, elogia Spania pentru succesul avut în combaterea epidemiei și măsurile drastice luate pentru a evita colapsarea sistemului medical.

La fel au făcut și cu măștile.

Ba sunt bune și necesare pentru toți, ba nu sunt, ba ar trebui să fie obligatorii.

Asta după ce pe la jumătatea lui februarie lingeau în cur regimul comunist din China pentru succesurile înregistrate în combaterea COVID19.

Nici măcar nu s-au sinchisit să trimită experți acolo ca să confirme, sau dacă au trimis atunci sigur erau niște clovni fără cunoștințe medicale.

Desigur, în tot acest timp, OMS n-a făcut niciun fel de acțiune proactivă și nici nu face vreuna retroactivă.

La nivel de cercetare e fiecare pentru el.

O debandadă totală din care nimeni nu câștigă nimic.

Ori toată incertitudinea asta, toată debandada și tot amatorismul nu fac decât să alimenteze fake news, să crească nivelul de psihoză și de înclinație spre teorii ale conspirației.

Oamenii refuză să accepte că cei mai luminați dintre cei mai luminați sunt doar o gloată de incompetenți și că totul se datorează de fapt incompetenței și așa se adăpostesc sub diverse teorii ale conspirației.

Nu degeaba le-a tăiat Trump ăstora robinetul cu bani.

Era inutil să-i sponsorizeze atât timp cât ei luau banii doar ca să justifice niște salarii și să facă niște chermeze cu curve, droguri și mult alcool.

Ilustrație via Eric Chow pentru un articol din Taiwan News