Sfântul Graal al COVID19

Bă, știi ce e mișto?

Că treaba asta cu vaccinul COVID a ajuns ca veganismul, un fel de sectă, e prezentat în toate postările ăstora ca un fel de sfânt Graal care aparent îți acordă viață veșnică.

Niciunul dintre ăștia care dau dumele astea (medici fiind) nu-și asumă faptul că totul e relativ, că există un oarecare risc, o oarecare incertitudine și o minimă posibilitate ca unii să umfle coada chiar și după 7 doze de vaccin.

Că unii chiar au murit pentru că aveau și alte chestii ce le-au agravat situația.

Nimeni nu zice de fapt că vaccinul e bun și necesar, dar nu perfect sau perfecționat. Că există un risc de victime colaterale la fel ca și în cazul oricărui tratament. Că nimeni nu poate garanta de fapt nimic, dar că riscul e mai mic decât cu vaccin decât fără. Că în mod normal toți bolnavii cronici ar trebui să treacă printr-un studiu clinic înainte să ia vaccinul ca să nu aibă parte de nasoale.

Ori atitudinea asta de a considera vaccinul drept un sfânt Graal al medicinei, când oamenii mor zi de zi pe capete și de alte chestii mai mult sau mai puțin tratabile, provoacă în opinia mea ca mai mare repulsie și opoziție față de vaccin.

Nu e 5G, cipul, Bill Gates, NWO, agenda 2030 sau mai știu eu ce SF conspiranoic ci prezentarea asta de soluție unică, definitivă, permanentă și perfect funcțională și argumentarea ei pe bază de slut shaming.

Nu vezi niciun alt argument zilele astea decât târâtul prin noroi a ălora care se chinuie prin spitale nevaccinați și aia ar putea să dea credibilitate unor argumente ce ar trebui să fie pur și simplu științifice și medicale.

E bine măcar că s-au mai potolit oligofrenii ăia care argumentau cu: trebuie să te vaccinezi tu ca să nu mă îmbolnăvesc eu.

Mie mi-a fost mereu rușine să le spun că de fapt sunt betegi, dar nu de COVID19 sau alte alea fizice ci mai degrabă de chestii ce țin de mansardă.