Ce ne omoară de fapt?

Și mai ales de ce aleg unii să fugă de prin spitale.

Citeam mai devreme pe Facebook un articol despre trei medici confirmați cu COVID19 care au fugit din spitale.

Foarte multă lume se întreabă oare de ce ar face cineva așa ceva.

Adică nah, mă rog, pe un idiot care e fan al patriarhului Daniel și al altor securiști cu sutană l-ai înțelege că e idiot și atât îl duce capul.

Doar că pe un doctor e mai greu să-l înțelegi pentru că doctorul face minim 12 ani de școală și alege știința și cercetarea înaintea credinței.

Așa că dacă aleagă să fugă o face fiindcă știe că e mult mai riscant pentru el să rămână acolo în spital pentru simplul fapt că spitalele sunt bombe biologice, majoritatea.

Toți ăia care mor de tineri prin spitale fără să aibă comorbidități sau vreo altă boală cronică în prealabil și care sunt presupuși ca fiind sănătoși tun mor pentru că ajung să colecteze de prin spital o nosocomială ce-i distruge rapid și sigur.

Uite, eu am un prieten foarte bun aici care a avut ghinionul să ia spurcăciunea asta și să ajungă la spital din cauza ei.

Mă rog, a ajuns la spital că toate testele îi dădeau negativ și starea lui se înrăutățea, iar medicii de pe aici (printr-un protocol absurd al filozofului de la sănătate) nu aveau voie să-i administreze antiviralul pentru COVID19 fără test pozitiv.

Au trecut vreo 5 zile până când omului i-a ieșit un test pozitiv cu ceva mostră luată din plămâni și în alea 5 zile cu nenumăratele teste făcute medicii de pe acolo i-au introdus omului o nosocomială ce aproape l-a ucis.

După diagnosticul viral și bacterian a urmat un tratament intens cu antibiotic și antiviral și chiar și așa omul a trebuit să fie intubat și a stat în comă indusă timp de trei săptămâni deși când l-au intubat scăpase deja de COVID19.

Evident bacteria pe care i-au introdus-o ăia era rezistentă la antibiotice și a avut omul mare noroc că a reușit să scape cu viață.

Ori fix la fel stă treaba și cu medicii care fug de prin spitalele de la noi și probabil de prin alte spitale ca să se trateze acasă.

Știu cât de mare e rata de infecție și cât de mulți dintre ăia care mor sub contextul COVID19 sunt de fapt răpuși de nosocomialele luate de prin spitale și de pe instrumentele medicale din ambulanțe și în cazul ăsta preferă să nu riște.

În definitv medici fiind cam știu ce hapuri să ia ca să se trateze pe acasă.

Anyway, umblă vorba prin sat că Andi Moisescu s-a betejit de COVID19 și că Olivia recomandă tuturor să nu poarte măști și să se îmbrățișeze așa că faceți bine și pregătiți popcornul.