COVID1984. Situația la zi.

Screenshot-2023-08-13-at-09.54.10

În ultimele luni s-au întâmplat chestii.

Mai mult sau mai puțin surprinzătoare.

Depinde ce convingeri și ce principii are fiecare.

Unul dintre subiectele fierbinți are de-a face cu FDA-ul american ce a autorizat antiparazitarul cabalin pentru tratarea COVID. Același antiparazitar ce a fost ciuca bătăilor în 2020.

Un alt subiect fierbinte e statistica pe care au publicat-o englejii și care denotă faptul că foarte mulți cetățeni sănătoși au murit după vaccin.

Am pus cuvântul sănătoși cu evidențiere pentru că în lipsa unei autopsii detaliate (obligatorie doar în cazul de morți suspecte) se presupune că ăia erau sănătoși și că moartea a survenit subit.

Mulți însă puteau să aibă probleme nedescoperite sau greu de descoperit.

Mie mi-au descoperit o autoimună cu care am trăit toată viața la 36 de ani și la modul întâmplător, pe masa de operație în timp ce mă tratau de altceva. Dacă nu se activa sistemul imunitar din cauza anestezicului poate că nu o descopereau.

Revenind la cele două subiecte pe care le-am menționat mai sus. Despre antiparazitarul cabalin nu intenționez să scriu nimic pentru că eficacitatea unui medicament și mai ales a unui tratament depinde de particularitățile fiecărui individ în parte:

Dincolo de asta, încă din aprilie 2020 scriam despre scepticismul meu privind viabilitatea tehnică, operativă și logistică a unui vaccin sau a unui leac minune și despre refuzul vehement a unei părți din populație:

Totuși am să mă opresc pe scurt pe ideea asta a vaccinului. Mai ales după ce am văzut că un tânăr și neliniștit s-a trezit duminică la 5 dimineața să scrie bijuteria asta:

Probabil cea mai mișto chestie din toată povestea asta e faptul că niște cetățeni cu un presupus IQ sub medie nu s-au vaccinat datorită unui exces de paranoia. Foarte puțini nu s-au vaccinat datorită unor criterii de natură medicală (și ăștia de regulă n-au făcut gălăgie cum au făcut ceilalți).

Cei care erau vehement în favoarea vaccinului și care ajunseseră chiar să instige la violență și alte alea împotriva celor nevaccinați erau oameni cu un presupus IQ peste medie.

Și paranoia a învins oarecum.

Le-a dovedit ăstora din urmă că degeaba ești inteligent dacă ești idiot.

Nu pentru faptul că s-au vaccinat ci pentru vehemența cu care susțineau treaba asta și mai ales impunerea ei prin orice mijloace.

Chiar și atunci când treaba începea să scârțâie:

În definitv e cum spuneam cu alte ocazii. E totul despre și pentru bani, iar frica de moarte scoate tot ce-i mai rău din oameni.

Părerea mea despre vaccinuri în general, alea testate ani la rând și perfecționate o scrisesem aici încă din 2018. Nu s-a schimbat pe parcurs.