Nu se va întâmpla mare brânză

libertatea-buhnici

Am văzut că a escalat destul de mult povestea asta cu Buhnici și că i-au acordat mare atenție și pe la gazetă, iar vidanjorul de serviciu pompează și el căcat la greu ca să mănânce și gura lui o pâine nu?

Asta apropo de minore și neveste că ăsta e atât de relevant încât articolele lui nu prea văd lumina zilei deoarece le dezbate doar bula lui de cititori inteligenți cu toate că el e mult mai sexist doar că la el nu s-a mai ofensat aproape nimeni.

Influența unui om în societate n-o măsori prin numărul de oameni care-l pupă în cur și evident importanța acestora ci prin numărul de oameni care se scandalizează și se grăbesc să-l combată și evident importanța acestora.

Iar, dacă nu mă crezi vezi postarea lui Eftimie despre avort (pe care a șters-o Zoso de pe site și pe care o găsești salvată aici) și ecoul pe care l-a avut postarea respectivă.

En fin! Ideea e cu totul alta.

Sunt o grămadă care-i sapă la temelie lui Buhnici în speranța că ăsta o să ajungă peste noapte din vedetă, influencer sau ce se mai vrea el în boschetar.

Foarte mulți pun umărul la ora actuală pentru a atinge obiectivul ăsta ba cu tag la companii și agenții cu care lucra Buhnici ba cu slut shaming direct și personal la adresa unor oameni de pe acolo:

Metodele sunt multe și diverse, iar obiectivul e unul singur.

Din păcate obiectivul ăsta n-o să producă nimic radical și nimic ieșit din comun. O să fie o furtună într-un pahar cu apă și apoi toată lumea o să-și aducă aminte de subvenția la benzină, de ruși, de AUR și alte chestii mai importante.

Omul are minte scurtă și puțini și-o ocupă cu chestii care nu-i afectează direct.

Iar, dacă nu mă credeți vedeți cazul lui Gino Manzotti despre care am menționat în articolul anterior:

Ăla, vedetă și el a fost practic anchetat pentru că era clientul unei rețele de proxeneți ce traficau cu minore și la 7 ani după ce s-a aflat de caz e bine mersi. Încă face muzică, încă e invitat pe la emisiuni și respetat și nu are niciun videoclip fără cel puțin un product placement.

Ori ăsta doar a zis o prostie la beție și cam atât, iar problema nu e prostia în sine ci faptul că, la fel cum spuneam în articolul la care fac referire mai sus, asta e o problemă socială pe care lumea o cunoaște, dar care e ascunsă cu bună știință.

Așa că practic s-ar putea ca ăsta să aibă mai mulți complici care să aibă motive să facă povestea uitată pe termen lung.