Ieșirea din dulap a heterosexualilor

Naked Couple on the Beach in a Tent

În ultimii ani s-a promovat enorm povestea asta cu ieșirea din dulap (coming out of the closet) prin care ăia gay sau trans recunosc public preferința lor sexuală.

Probabil că în vreo cinci ani de acum or s-o transforme în ceremonie și-or să se facă ieșiri din dulap pe modul botezului.

Și probabil că ar fii ceva comic dacă n-ar fii ceva trist parafrazând-ul pe Hagi care zicea să fie bine ca să nu fie rău acum vreo 100 de ani.

Acuma vă întrebați ce treabă au heterosexualii cu treaba asta, ce legătură au ei cu fenomenul.

Ei bine, dacă ăștia gay și trans declară public, sau măcar sugerează la modul cât mai evident posibil, ce și pe unde mai sug ei, sau ce și pe unde mai ling ei și mai și fac parade pe tema asta, ăia heterosexuali trăiesc în continuare într-o lume tabu.

Pentru o fată căreia îi place să stea nud sau topless la plajă acest lucru e ceva tabu față de prieteni și familie.

Pentru un cuplu care are anumite fetișuri orice expunere a acestora e o chestie tabu.

Până și chestii banale precum părul pubian sau masturbarea, mai ales la femei, sunt ceva tabu.

Nuditatea și sexualitatea hetero sunt tabu pentru noua societate la fel cum erau și pentru vechea societate, în timp ce nuditatea și sexualitatea gay și trans nu sunt tabu ci sunt promovate cu orice ocazie și prin orice mijloc.

Deși în spiritul egalității și libertății ar cam trebui să iasă din dulap și ăștia hetero și să spună fără nicio jenă că le place să stea în pula sau pizda goală la plajă sau prin casă, că anumite preferințe sexuale și că astea sunt lucruri la fel de normale precum orientarea gay sau trans.