Cu ceilalți buhnici ce ne facem?

Screenshot-2022-07-31-at-15.53.48

S-a scandalizat lumea foarte tare de faptul că a lătrat Buhnici niște elucubrații la beție, dar în toată gălăgia generală nimeni n-a pus problema celorlalți buhnici că el nu e singur ci sunt efectiv o grămadă ca el după cum spuneam mai devreme:

Să-l luăm de exemplu pe băiatul ăsta cu Twitter, blog, LinkedIn și alte alea, băiat care emite zilnic opinii mai mult sau mai puțin pertinente peste tot pe unde postează. Nu mă apuc să-l prezint că i-a făcut cel dintâi blogăr al țării un portret în urmă cu ceva vreme (backup) și n-are rost să-mi mai răcesc gura.

Doar vă arăt ce postează și la ce mod postează un individ oarecare pe Twitter:

Doamna asta, nu știu cine e și nici nu mă interesează pune o poză publică în care face reclamă la ceva. Adică face bani pentru că postează poza respectivă.

Din poza asta individul de care vorbim pare extrem de deranjat de faptul că venele de la glezne sunt umflate, lucru destul de comun la femeile ce poartă tocuri cui sau au picioarele extrem de încordate atunci când stau pe tocuri.

Prin target-ul ei, ca prin target-ul aproape oricărei femei cu cont de social media există oameni care o cunosc personal, oameni care o urmăresc pentru ceea ce postează pentru că au impresia că e interesant ce pune ea acolo și labagii care oh well

Între urmăritori există și indivizi care desconsideră femeile și se leagă de orice defect fizic pe care le au acestea, iar individul ăsta e unul dintre ei.

Problema e că sunt enorm de mulți ca el, cu familie, unii chiar și cu copii care comentează la modul peiorativ despre aspectul fizic sau defectele fizice ale altor femei. Mai e unul mult mai nociv decât ăsta din captura de mai sus și am scris despre el vreo câteva articole în trecut:

Numai că ăștia nu par să scandalizeze pe nimeni, nici măcar pe femeile care le citesc impertinențele și presupun că treaba asta vine din cauză că indivizii ăștia se leagă de aspectul unor femei mai mult sau mai puțin cunoscute fără să generalizeze cum a făcut Buhnici și de aia nu prea sunt recalcitrate doamnele.