Toate nevestele sunt nașpa, mai puțin a lui

Există în blogosfera românească un gras libidinos care a scris nenumărate rânduri în care a desconsiderat nevestele altora și multe altele în care a încercat să facă trofeu din a lui.

Adevărul e că nu era nicio problemă dacă comentariile lui misogine și pline de ură și invidie aveau vreun fundament, dar nu au și sunt atacuri suburbane la adresa familiei unui individ pe care nu-l halește el fie din invidie fie din motive destul de legitime.

Și n-o face numai pe blog fiindcă și pe Facebook și Instagram a mai lătrat voalat la unele poze postate de diverse doamne și domnișoare.

Ultima ieșire a individului pe subiect o privește pe nevasta lui Cumpănașu.

Cumpănașu ăsta e un troll, un attention-whore, cu suficiente contacte în sistem încât să scape basma curată sau aproape curată din orice context.

La fel ca și Bianca Drăgușanu, Cumpănașu ăsta nu face nimic altceva decât să monetizeze mahalaua românească și pofta analfabetului funcțional pentru așa ceva.

Ultimul scandal pe care l-a comentat și grăsanul ăsta are de-a face cu faptul că Cumpănașu i-a propus unei puștoaice de 17 ani să facă un ménage à trois cu el și nevastă-sa.

Și problema cea mai mare a lui (conform comentariului făcut) nu pare să fie legată de faptul că ăsta i-a propus unei puștoaice să facă sex consimțit cu el și nevastă-sa ci că nevasta ăluia are curul cât China.

Faceți abstracție de faptul că individul încearcă teoria chibritului în materie de drept și etică judecătorească în contextul dat.

Intenția lui finală e s-o denigreze pe nevasta lui Cumpănașu ca să se răzbune cumva pe ăla, deși femeia aia nu prea pare să fie afectată în vreun fel de poveste sau de ceea ce face soțul ei.

În fond și la urma urmei o relație solidă de cuplu înseamnă în fond că cei doi membri implicați formează o echipă unită și la bine și la rău.

Comentariul lui și a altor papagali privind subiectul pedofiliei sau coruperea de minori ține mai degrabă de analfabetismul funcțional decât de raționamentul logic.

La 17 ani fata e legitimată din punct de vedere legal să accepte sau să respingă astfel de propuneri, iar persoana care a făcut-o e acoperită legal în cazul unui accept sau a unui refuz atât timp cât nu se ajunge la hăituire și viol.

Dacă el a propus, fata a refuzat și n-a mai insistat se cam termină povestea pentru el din punct de vedere legal.

Totuși, tot din punct de vedere legal, ce a făcut fata aia, să facă publice niște conversații private fără consimțământul lui e nițel ilegal și se poate întoarce împotriva ei la final.

E musai să pun disclaimer pentru analfabeții funcționali care or să mă catalogheze drept fascist sau te miri ce după rândurile de mai sus.

Nu sunt fan Cumpănașu, nu cred că e bine ceea ce face, dar cred că e ceva destul de normal în societatea actuală.

Coincid pe deplin cu ceea ce spune Stoica (are un blog de căcat făcut de vreun specialist cu Joomla, fără RSS și fără posibilitate de embed) și anume că prezența lui Cumpănașu pe net e normală și de așteptat și că soluția constă în dialogul cu copiii pe astfel de teme nu în tentativa de a interzice accesul la conținutul respectiv.

Cât despre nevasta lui Cumpănașu, nu e ea vreun fotomodel, dar nici vreo boccie cum încearcă s-o portretizese un grăsan frustrat că n-o fute el.