Politica e plina de idioti

Mountain biker riding on bike in summer sunset woods

Hey, nu fugiti asa de articolul asta ca nu-i despre Boureanu sau altii ca el ci despre idiotii din politica in general.

Ma rog, nu toti sunt idioti, doar marea majoritate. Adica 9 din 10 politicieni sunt idioti, iar acel 1 ramas fie nu e lasat sa ocupe vreo functie unde ar avea ceva de spus, fie e lasat sa ocupe functia, dar nu-i lasat sa vorbeasca.

Foarte multa lume ma intreaba adeseori de ce nu ma bag in politica, pe la vreun partid sau de ce nu ma apuc eu sa fac un partid pentru a-mi impune public ideile, mai ales acum ca se pot fonda partide cu trei membri.

Ei bine raspunsul e ca in politica n-ai loc de idioti. Daca faci un partid nou e aproape imposibil sa cresti fara sa te inconjori de lichele si idioti care cred ca politica e facuta ca sa poata ei sa profite de o bucata de ciolan. E suficient sa ne uitam la tevatura prin care trece USR-ul inca de cand a ajuns in parlament ca sa intelegem ca politica din ziua de azi nu mai inseamna nimic fara idioti care sa stabileasca o serie de prioritati inutile si irelevante pentru societate.

In ultima perioada s-a umplut lumea de partide extremiste ce atrag tot mai multi adepti care reprezinta procentul de oameni inutili societatii si care la modul cel mai socant posibil ajung sa ocupe functii si sa aiba capacitatea sa impuna legi desi sunt impertinenti, cretini sau de-a dreptul retardati mintal.

Cei mai dragi imi sunt idiotii aia care vin la putere mizand pe populism, care arata cu degetele spre legislatura trecuta si critica lipsa de implicare si care apoi irosesc banii pe idei hipsteresti, care mai de care mai cretine precum aia cu voucherul pentru biciclete, ajungand astfel la final de legislatura cu la fel de putin realizari importante ca si aia pe care-i criticau inainte desi avusera un buget ceva mai mare la dispozitie si poate un context economic mai favorabil.

Astea fiind zise, pana in momentul in care n-o sa fie obligatoriu ca inainte sa ai dreptul sa ocupi vreo functie intr-un partid politic sau in vreo institutie sub un mandat politic sa dai un examen similar cu cel pentru obtinerea permisului de conducere, prin care sa dovedesti ca nu esti analfabet, retardat, cretin, impertinent sau iresponsabil, eu consider ca politica e o cauza pierduta din moment ce in ziua de azi mediocritatea ajuns sa conduca pana si elitele, iar la cum sunt previziunile actuale e foarte posibil ca in cativa ani cele mai lichele dintre lichele sa conduca intreaga omenire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *