Egalitatea pe care n-o vor feministele

fashion-601557

Curentul feminist militeaza pentru egalitatea de gen, si in tarile in care din punct de vedere legal femeile au primit de mult timp drepturi egale, curentul feminist a devenit mult mai vocal si a adoptat un discurs extrem de agresiv si opresiv impotriva barbatilor.

Astfel in tari precum Spania de exemplu nu poti sa mai deschizi un business in care sa impui un dress code mai sexi sau sa iti faci marketing folosindu-te de frumusetea feminina sau de vreo aluzie sexuala fara sa se trezeasca o serie de hipsterite si hipsteri pusi in friend-zone de hipsteritele respective care sa te puna la zid fiindca esti misogin.

Sa luam cazul Hooters de exemplu, un restaurant de tip gentleman’s club unde fetele angajate tre’ sa respecte un oarecare dress code purtand colanti si decolteu adanc, ce nu poate deocamdata sa-si deschida un punct de lucru in Spania deoarece pentru anumiti idioti, un astfel de restaurant e relationat direct cu o apologie inchinata in cinstea misoginismului. Desigur, lucrul asta se intampla in timp ce e plina Spania de bordeluri legale si ilegale care cumulate reprezinta o industrie de 50 de milioane de euro anual.

Ori lucrul asta si abordarea pe subiect mi se pare pe cat de cretina pe atat de absurda fiindca in definitiv vorbim de un restaurant unde fetele nu arata cu nimic mai mult decat ar arata la plaja sau intr-un club de noapte si unde nu le obliga si nu le exploateaza nimeni in vreun fel cum ar exista de altfel riscul intr-un bordel.

Asta e unul dintre aspecte, al doilea ar fi faptul ca nu exista nicio interdictie legala, morala sau de orice alta natura, pentru ca o mana de feministe sa deschida un restaurant de tip ladies club unde sa angajeze drept ospatari doar barbati cu corpul sculptat care sa le serveasca pe doamne purtand doar o pereche de slipi mulati si papion negru.

Nu cred ca ar deranja pe nimeni daca doamnele s-ar delecta intr-un astfel de restaurant, la fel cum n-ar trebui sa deranjeze pe nimeni faptul ca domnii au preluat initiativa. Egalitatea pe care o invoca zi de zi feministele inseamna fix treaba asta si anume ca daca barbatii isi permit (si nu e deloc ilegal) sa ragaie dupa mici si bere, atunci si femeile ar trebui sa-si permita acelasi lux fara sa existe vreun fel de suparare din partea cuiva.

Ori cand exista o astfel de libertate neconditionata e cat se poate de clar ca feministele nu vor de fapt egalitate pentru ca egalitate au primit de cam mult timp ci tind mai sus, spre opresiunea masculinitatii invocand misoginismul in orice activitate masculina ce implica intr-un fel sau altul sexualitatea femeii.

P.S. Am cautat o poza decenta cu Jasmin Rouge si n-am prea gasit asa ca va trebui sa va multumiti si cu ceva tocuri: