daca e leapsa pai leapsa sa fie

Mai devreme m-a intrerupt Vali din munca sa-mi dea o leapsa, pe care a primit-o si el de la Oana.

Subiectul e simplu, trebuie sa fac un TOP 5 al slugilor si lingailor lui Basescu.

Spre deosebire de acestia eu am o viziune mai aparte asupra lucrurilor.

Pe locul 1 am sa pun o mare parte din cei 5 milioane de votanti. Probabil va intrebati de ce. Pai fratilor nu stiu despre voi, insa eu unul nu am putut ramane indiferent la devotarea cu care multi dintre voi cei care citesc il ridicau in slavi pe Basescu si incercau sa-mi explice cum de fapt sub chelia lui se ascunde Maica Tereza. Cel mai mult ma frapeaza insa faptul ca voi, cei care mi-ati contestat alegerea si m-ati facut comunist si spalat pe creier si prorus, aveti majoritatea facultatea terminata, unii chiar master. Mai grav e faptul ca voi sunteti de aceeasi varsta cu mine, ati trait si crescut in aceleasi conditii si spre deosebire de mine ati avut parte de mari esecuri.

Ocupantul locului 2 este Cristian Boureanu, un tanar analfabet, membru al PD-L, pentru care Mircea Dinescu e „domnul poet”.

Locul 3 l-am rezervat lui Radu Moraru, pentru necunoscatori e Diaconescu al B1 TV, acel om care pe bani frumosi il spala de rahat la TV pe Boc si implicit pe Basescu.

Pe locul 4 am sa-l nominalizez pe Gheorghe Flutur pentru ca a fost in stare sa mearga de Paste la Ierusalim, s-aduca lumina sfanta pentru ca Basescu sa mai iasa odata presedinte.

Ultimul loc este rezervat tovarasului Videanu, acela care a tras de fapt sforile in campania electorala si folosindu-se de cunostintele avansate in tehnologia moderna a reusit sa hotarasca rezultatul votului.

Daca va intrebati de ce nu e Boc pe primul loc, asa cum l-a trecut Vali, va spun doar ca pentru mine Boc e doar un papagal care repeta dimineata la TV ce i se spune seara la Cotroceni.

Ah. Apropo de Boc – e suspendat si la propriu si la figurat.

emilboc

De Udrea n-am sa zic decat ca mi-as dori s-o vad intr-o productie milf.