Moartea are prioritate

Aseara un nou accident pe drumurile judetului. Trei morti, tineri. Cauza? Viteza mare, nedaptata conditiilor de trafic. Vinovat? Soferul pe care astazi il plang prietenii pe site-urile ziarului. Realitatea? Soferul a ucis doi tineri ce erau cu el in masina. A mai ucis si un pieton in 2004. Pietonul se numea Ghit Sorin, era un jandarm de 27 de ani. Calcat pe trecerea de pietoni. Cauza? Viteza mare a soferului… Desi gasit vinovat de Politie de omor din culpa… soferul a scapat si a ramas la volan.

Acelasi sofer ce a murit aseara a avut suspendat carnetul de 4 ori in ultimii doi ani si a avut 10 amenzi pentru viteza si altele. Totusi a continuat sa apese pe acceleratia masinii sale scumpe pana la moarte. Avea 32 de ani. Ca el sunt multi altii care au dat de bani te miri unde si si-au luat masini rapide. A uitat ca drumul este in Romania. Plus ca pe orice drum in lume ar fi fost, in conditiile vremii de ieri ar fi patit la fel. Numele soferului: Petru Motronea.

Nu il plang, nu il cunosc. Ii plang insa pe toti cei ca el care sunt inca in viata si accelereaza nebuneste punand viata tuturor in pericol. Vedeti mai jos imagini de la locul accidentului.