Exista un Dumnezeu

Aflu din Tribuna ca pe 1 ianuarie 2010 a murit Milucu, pe numele sau real Emilian Patru, cunoscut ca actionar si fondator la Schuster Ecologic. Despre Milucu multi nu au de spus lucruri bune. Stilul sau de a face afaceri facandu-se adesea frate cu Dracul pentru a-si atinge scopurile sau smenurile mici transformate in ani in smenuri mari… A murit, deci exista un Dumnezeu, pentru ca in lumea noastra pe justitie nu te poti baza, doar pe Dumnezeu pentru judecata dreapta.

13
Lasă un răspuns

6 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
newest oldest most voted

Sper sa nu mai citesc vreodata articole de genul asta. Ma intreb ce este in sufletul tau cand gandesti asa? Cu siguranta cu credinta nu ai nicio legatura. Indiferent ce om ar fi fost si cat de rau sau nedrepta a fost conduita lui el a avut familie care l-a respectat si iubit. Cu siguranta nu Dumnezeu i-a luat viata. Cunosc cine a fost Emilian Patru alias Milucu si ce neajunsuri a provocat, dar pana la un asemenea sentiment, gand, pledoarie pentru moarte nu am sa ajung. Sincer si din inima iti spun ca ma gandesc la sufletul tau.

Wow articol in care te bucuri de moartea cuiva, I wonder whats next …

Andreea

Da… sunt fara cuvinte! sau nu chiar, din moment ce am decis sa scriu: nu se poate! Asa ceva chiar ca e inadmisibil… nu in acest secol. Uite stimate domn cum vad eu lucrurile: nu te cunosc nici pe dumneata nici pe cel decedat, dar citind ceea ce ati scris deja simt ca ceva nu e bine…si nu cu cel decedat ci cu domnia voastra. Si stiti ce nu e bine? Da, sa vorbesti de rau pe morti nu e bine! Sau daca vrei sa vorbesti de rau, nu spune, te rog, nimic de Dumnezeu. Sau oare, stimate domn, ai… Read more »

Nu stiu unde ai vrut sa ajungi cu articolul tau, dar chestia cu “libera exprimare” nu are nimic de-a face. E chestie de respect pana la urma…

in fine… e parerea ta.

bebe

Esti deplorabil. Te erijezi in aparatorul drepturilor minoritatilor, in individul saritor si bunul samaritean. Esti doar un frustrat, un om rau, un om mic, care nu-si poate depasi conditia de neica nimeni. Sincer, sunt dezamagit total de felul in care gandesti si cred ca nu meriti nici un scuipat. Gandeste-te ca exista un Dumnezeu care s-ar putea sa te ia la intrebari intr-o zi. Daca s-ar fi scris despre cineva drag tie dupa ce a murit asa ceva, te-ai fi bucurat? Esti jalnic, mi-e sila de tine si cred ca esti intruchiparea ipocriziei.

andra

Si ce te faci daca pleci tu inaintea lui Carabulea? Scrii de dincolo? Chiar simti nevoia sa scrii despre cineva care a murit? Ti se pare ca esti mai barbat? Esti jalnic, Caline, credeam ca esti mai uman, dar vad ca frustrarile nu te lasa sa traiesti. Imi inspiri mila. Vai de capul si de sufletul tau.