Razboiul presei sibiene

Era de asteptat ca patronului de la Tribuna sa ii sara mustarul dupa ce ieri Sibiu Standard a deschis cu un material despre cum atotputernicul Carabulea a scos firma Dacos afara din autogara Sibiu.

Asa ca a pus mana pe telefon si a dat ordin tribunistilor sa execute ziarul Sibiu Standard. Ordinul a fost rapid indeplinit intr-un articol semnat cu pseudonim, ca de obicei cand se arunca noroi din Tribuna. Materialul de azi a atras multe comentarii mai ales contra lui herr Carabulea si cu siguranta a facut un mare serviciu, da, da, serviciu, celor de la Sibiu Standard. Asa si-au facut gratis o tona de publicitate in ziarul si pe site-ul Tribuna!

Am citit comentariile si m-am amuzat de minune. Se pare ca patronul holdingului Atlassib este atat de „iubit” la Sibiu ca sarea in ochi!

Dar cert este ca un razboi care mocneste de ceva vreme va bubui in aceasta campanie si intre ziare. Sibiu Standard evident sprijina PDL prin patronat si Tribuna PNL, asa ca „om trai si om vedea”.

Imi amintesc de marile razboaie de presa, pe idei, dupa revolutie intre 21 Radical si Tribuna, apoi Rondul si Tribuna si tot asa. Ultimul care s-a razboit a fost Monitorul. Cam toti insa, treptat, au lasat-o moarta. De data asta Tribuna se razboieste. Un astfel de demers nu ar fi fost daca David mai era patron, dar noul sef din Marginime conduce imperiul cum conducea stana „Ho, cea, iha!”

PS: Oare bannerul gigant de pe autogara Sibiu cu reclama la Sibiu Standard cat mai rezista?