Ca pe vremea lui Ceausescu

Am deschis messengerul de dimineata si un prieten mi-a lasat un mesaj offline care suna asa: “ce ma enerveaza lucrurile astea de fatada…azi noapte pana la 12 masina de curatat circula pe Barsei si Dr. Moga…nu stiam ce s-o intamplat, ce minune s-a abatut asupra noasta k de 25 de ani eu nu vazusem asa ceva, praf da, maturatori care intorceau praful da, dar masina care sa curete si sa ude nu…am aflat de la mama ca vine Johannis sa de-a in folosinta ANL-urile….si atunci minunea k o sa mai vad iar masima de curatat cade…Si trotuarul si strada de pe Barsei de care s-au folosit cui o lasa? tot aud ca o repara dar…ufff “

Azi intr-adevar Primaria Sibiu a pregatit o ceremonie de acordare a cheilor chiriasilor ANL. Si cum lucrurile incep sa semenea la Sibiu cu vremuri ce le credeam de mult apuse, pentru vizita conducatorului iubit se fac pregatiri speciale.

Eu am sansa sa aud noapte de noapte acea masina de curatat pentru ca stau pe traseul dintre casa primarului Johannis si Primarie. Altfel masina nu e vizibila prin Sibiu, cu mici exceptii legate de evenimente speciale.