Ca pe vremea lui Ceausescu

Am deschis messengerul de dimineata si un prieten mi-a lasat un mesaj offline care suna asa: “ce ma enerveaza lucrurile astea de fatada…azi noapte pana la 12 masina de curatat circula pe Barsei si Dr. Moga…nu stiam ce s-o intamplat, ce minune s-a abatut asupra noasta k de 25 de ani eu nu vazusem asa ceva, praf da, maturatori care intorceau praful da, dar masina care sa curete si sa ude nu…am aflat de la mama ca vine Johannis sa de-a in folosinta ANL-urile….si atunci minunea k o sa mai vad iar masima de curatat cade…Si trotuarul si strada de pe Barsei de care s-au folosit cui o lasa? tot aud ca o repara dar…ufff “

Azi intr-adevar Primaria Sibiu a pregatit o ceremonie de acordare a cheilor chiriasilor ANL. Si cum lucrurile incep sa semenea la Sibiu cu vremuri ce le credeam de mult apuse, pentru vizita conducatorului iubit se fac pregatiri speciale.

Eu am sansa sa aud noapte de noapte acea masina de curatat pentru ca stau pe traseul dintre casa primarului Johannis si Primarie. Altfel masina nu e vizibila prin Sibiu, cu mici exceptii legate de evenimente speciale.

5
Lasă un răspuns

5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Anonymous

Masina trece in fiecare noapte prin Terezian (str. Rusciorului). M-ar mira faptul sa nu fie la fel si in restul orasului.

Brylu

si pe mihai viteazu

Calin Blaga

adica pe marile bulevarde si atat…. deci ideea postului e corecta….

Anonymous

fara sa vin in apararea primariei din sibiu sau a primarului, dar cateodata umblu seara mai tarziu prin oras , si am vazut de multe ori masina de curatat..si nu doar pe strazile sau bulevardele importante

Anonymous

lasa ca am vazut-o si pe bihorului
care e drept, e bulevard fata de barsei 🙂

morbo