Nicolle e de curand majora

Zilele astea am tot scris de vedeta feminina a emisiunii Raluca si Razvan de va cNicolle e de curand majora  rede lumea ca am ceva cu fata. Ei as! Mi-a picat pe mana blogul ei unde am gasit chestii interesante. Picanterii! De exemplu am aflat ca in 11 iulie a facut 18 ani si i s-a oferit un mega party.


Mi-am luat permisiunea sa preiau cateva poze de la chef de pe blogul ei public. Sa vedeti cum si cu cine s-a distrat Nicolle la cheful de 18 ani. Eu credeam ca e mai batrana, dar acum m-am calmat! Am remarcat pe Franco, patronul de la Piazzeta in poze si probabil ca si voi ati mai remarcat pe cineva… La multi ani, cu intarziere, Nicolle si sa ii convingi sa schimbe titlul emisiunii sa nu ti-o ia alta!

Nicolle e de curand majora  Nicolle e de curand majora  Nicolle e de curand majora  Nicolle e de curand majora  Nicolle e de curand majora

7
Lasă un răspuns

7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
tudor

normal ca l-ai remarcat pe franco. in fiecare emisiune cu nume de (cica)mall ii face reclama. macar la ziua ei sa vina 😀

Calin Blaga

@ Tudor – eu nu ma uit la emisiunea aia, dar vad ca tu esti la curent… 🙂

tudor

cred ca 50% din emisiuni (razvan&vidra si mall) le-am auzit (nu vazut!), recunosc. ce sa-i fac daca tv-ul merge tot timpul cand sunt la pc si nu am decat antena de camera aici?
si asa e – in fiecare emisiune mananca la un restaurant de-a italianului si zice de 1.000 de ori ce bun si super-bun e. oare la tv-urile locale nu exista cna?

Vero

mdea… ce este de fapt interesant in acest post? :-/

Anonymous

Tipa.De unde a pornit si unde se vede ca tinde… Interesante poze.Spun multe despre o fetita de 18 ani. De abia?Se vad originile si tinta- Trans Aga….Daca atat vrea ea de la viata, mult noroc, fetito!

Anonymous

Ba complexatilor, in frunte cu blaga, daca nu va plac femeile nu e neaparat sa aruncati cu noroi:):)) si v-ati si gasit in cine, intr-o tipa frumoasa si inteligenta care va cam umbreste cred. Lasati-o moarta, ca fata e acolo unde e pentru ca stie sa vorbeasca si are si ce.

Anonymous

uite cocalaru! ultima poza dă jos 🙂

morb-o