Despre Nicolle si Calin

Am citit acum si eu online Pulsul Sibian si am vazut o gramada de comentarii la editorialul lui Nicolle, alias Raluca. Nu-i asa ca va era dor sa pomenesc de ea pe blog?! 🙂 Ei bine era un comentariu uracios acolo semnat Calin si se pare alti comentatori care citesc si blogul meu credeau ca eu l-am scris. CONFUZIE! Mai bine zis ori e furt de identitate ori e alt Calin, ca de!, numele e folosit! Eu ma semnez cu tot numele, desi am patit-o sa gasesc numele meu semnat la comentarii online pe unele ziare, desi nu eram eu. Asta e pe net, multi se ascund sub anonimat sau mai rau sub numele altei persoane. Si greu e sa ii prinzi. Azi nu scriu despre Nicolle, ca am scris destul, desi miine seara de la ora 21 la Piazzeta are prezentare de moda cu Mitichi si dupa toata reclama ce i-am facut-o nici nu mi-a trimis invitatie! Ha!

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Ksf

🙂 Eu personal nu stiam nici de tine, nici de celalalt “Calin”. Am raspuns obiectiv la comentarii fara sa stiu personal cui am raspuns.
Apropo .. e nasol cu invitatia asta.

Calin Blaga

@ KSf – nu ziceam de tine ci de altii care comentau acolo cu apropo si sunt sigur cititorii mei! hihi! voiam sa clarific lucrurile!