Are Nicolle silicoane?

Se vede ca e caldura mare, ca am luat-o razna, si la cererea publicului, am pus un sondaj rapid printre cititorii incalziti ai Mazemania cu urmatoarea intrebare: Are Nicolle silicoane? Sa nu uitam ca prezentatoarea emisiunii Raluca si Razvan de la Antena 1 Sibiu are doar 18 ani abia impliniti. Si cum e persoane publica imi permit intrebarea. Poate ne raspunde chiar ea la comentarii. Slabe sanse. Asa ca dati-va voi cu parerea. Poza ei pentru analiza e in postul anterior.

UPDATE: Votul s-a incheiat indecis. Cei 16 votanti unici s-au impartit egal asa ca e clar publicul nu e decis nici daca are nici daca nu are silicoane. O asteptam pe Nicolle sa ne spuna care e adevarul!

10
Lasă un răspuns

10 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
bagatorideseama

caline te transformi in cancan, click sau atac?

Anonymous

cred ca ai tu siicon in loc de creier

Calin Blaga

ha ha! cum spuneam un sondaj de vara la sugestia publicului…. oricum cine e in spate la “bagatorideseama”? Apropo de ziarele amintite avem nevoie de unul local monden. Iti dai seama ca ar depasi Tribuna la tiraj? Pentru prima oara dupa Revolutie cand un ziar ar reusi asta!

Calin Blaga

@Anonymus – silicon la creier vroiai sa zici? ha ha! ce tare ar fi, sau nu? Hai razi un pic, viata e prea serioasa! 🙂

Seba

Chiar conteaza daca are silicoane sau nu? 🙂 Zau acuma… nu silicoanele o fac o fata/femeie mai buna sau mai rea. 😉

bagatorideseama

caline, noi bagatorii suntem 3. bagatorii au aparut ca o distractie(si vrem sa ramana o distractie). in spatele nostru sunt: nevasta(la#1), femeile(la#2) si prietena(la#3). suntem de acord sa avem in spate: bani, bani, bani,bani si iar bani, indiferent de sursa de provenienta! 🙂

ada

ce conteaza ca are sau nu niste galme de silicon acolo? ar conta mai mult daca ar avea niste galme de neuroni mai sus…

Anonymous

OH GOD, ne-am saturat de “Nicolle”, sa o vedem toata ziua in oras, toata noaptea in club, pe toate afisele si in vitrinele ANKA’s in toate PUSH, ZILE SI NOPTI etc, la Antena1 etc. Sunt atatea fete frumoase in SIBIU si nu pot avansa din cauza lui Nicolle, care nu stiu cui ce i-a facut, de e asa bagata in seama peste tot. E de-a dreptul insuportabila, te rog insistent nu ii mai da si tu atata importanta! Dam atata importanta la ZERO!

Anonymous

revin asupra comentariului de mai sus. Mi-am dat seama cat de bou sunt. Am scris prostii. Mie imi place Nicolle dar stiti cum e”vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca-s acrii” Sunt un dobitoc.

Zbeng

bai asta , calin . Ei fi tu jmecher si monden , dar daca stai sa te uiti mai bine la faza asta domnisoara nicoleta e profesoara. Ia-te si tu daca vrei de realizari sau gafe din viata nicoletei . Lasa aspectul fizic . Daca era sa ii dea sefu de sus doi sani ca nuca in perete tot nu era bine . In cazul acela ce sondaj faceai? Zi ce vrei tu de cine vrei da nu te lua de aspectul fizic , papusel asta . Si caline ai molfai la ele ca nesimtitu , indiferent de ce ai… Read more »