Despre Mazemania


Ma tot indeamna unii cititori ai acestui blog sa scriu doar serios. Dar oare ce e serios? Azi am facut o trecere in revista a tuturor postarilor de pe blog cu scopul de a le eticheta. Am adaugat in dreapta (mai jos) o categorie noua Etichete. Am vazut ca posturile de pe Mazemania sunt pe cateva categorii impartite, asa cum sunt si cititorii si asa cum e si personalitatea mea. Pana la urma ce e un blog decat reflectia virtuala a personalitatii creatorului.

Categoriile in care se pot imparti articolele de pe Mazemania sunt:
1. Articole despre Sibiu – o categorie vasta ce cuprinde peste 60% din articole. Si cand spun Sibiu ma refer la viata politica, sociala, economica a orasului.
2. Articole despre presa – mai ales presa locala. Aici intra si articolele despre Nicolle (sic!). In articolele despre presa si Sibiu exista suprapuneri normale. Articolele mondene, mai noi, sunt in una din primele doua categorii sau in ambele.
3. Opinii si expresii – sunt articole in care ma exprim pe o anumita tema. Articole unde filosofez si incerc sa teoretizez.
4. Diverse – putine, dar exista, articole cu clipuri muzicale, umor, divertisment in general. Aici intra si unele sondaje si concursurile.

Cam asta e Mazemania! Nu uitati EXPRIMARE LIBERA!