Mazemania de vanzare?

Nu stiu ce se intampla, dar in ultimele zile primesc intrebari si apropouri de la terti daca vand Mazemania? Hmmm. M-a pus pe ganduri. Sa vand Mazemania? Cui? Cu cat? De ce?

Voi ce ziceti?
Mazemania de vanzare?

13
Lasă un răspuns

13 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Ioana

N-am prea inteles ideea.Vrei sa zici ca e un brand atat de tare incat ti se propun bani pentru a nu mai scrie tu, ci altii, la Mazemania?Depinde de cati bani e vorba, pentru ca pe 2500035000 euro, poti s-o vinzi si sa-ti faci blogul Mazzemania, care ar fi altul, cu doi zz.

Ioana

25000- 35000 euro, am vrut sa scriu.

Fabi

Eu zic sa revi cu picioarele pe pamant… pana nu devine plictisitor.

Teodora

nu inteleg? cum sa vinzi un blog gratuit? poate sunt eu o ignoranta… dar nu inteleg?! De ce sa vinzi? Cum? Explica mai mult… Ti s-a facut oferta?? Sau cum?

Calin Blaga

@ Fabi – eu sunt mereu cu picioarele pe pamant. postul asta este pentru cei ce ma tot preseaza…

@ teodora – e un blog gazduit gratuit, munca e a mea!

Teodora

AAAA, deci sa inteleg ca ti s-a facut oferta pentru a vinde drepturile de autor asupra articolelor tale postate pe blogul mazemania? Scuza-mi cicaleala, dar sunt curioasa!

Calin Blaga

@ teodora – nu-i nici o cicaleala! Oferte e putin spus, mai degraba presiuni!

Teodora

cum presiuni? “Vinde ba, ca, daca nu, vezi tu!!!”??? Asa ceva? Sau: “ar fi bine sa scapati de blogul dvs, in caz ca vreti sa mai …. (x actiune). Si daca te hotarasti iti dau(dam noi) niste bani pe el…”? Cum sa ti se faca presiuni sa renunti la un blog? Ca nu ai dezvalurile lu’ peste… No offense…Dar pentru dragul demonstratiei!

Calin Blaga

@ Teodora – intelegi ce vrei…. eu ma abtin sa mai comentez pe acest subiect.

Teodora

pai de ce? Tu ai supus spre dezbatere subiectul… Si daca e asa cum spui tu ca te preseaza anumiti indivizi sa vinzi drepturile de autor? De ce fugi de responsabilitate? Spune tu cu tastele tale, ca asta e subiect de presa! “Reprezentant al societatii civile, fortat sa renunte la blogul personal”. Este chiar un subiect! De ce te abtii? Nu inteleg! De ce sa nu comentezi daca tocmai tu ai pus in dezbatere acest lucru?

Calin Blaga

Hmm ai dreptata Teodora…dar sunt nevoit sa ma abtin deocamdata. Am pus punctul pe I sa inteleaga cine trebuie! (si citeste) Oricum nu vand asa usor Mazemania!

Nosfer

eu sincer l-as transforma intr-un ziar online de sibiu 🙂 ai avea mult mai multe de castigat daca ai face asa ceva. Iti cumperi un domeniu frumos gen podulminciunilor.ro, gazduire si incerci o tema mai atractiva 🙂 toate articolele o sa ramana daca o sa faci o asemenea schimbare.

Calin Blaga

Nosfer – ca de obicei cu idei bune de afaceri. Sincer nu m-am gandit la asta desi cam asta a devenit in ultimul timp Mazemania! Dar inca un ziar la Sibiu (chiar si online!)?

Mai bine il las blog personal si fac separata un ziar online! ha ha! Te bagi? Mai stiu vreo cativa care s-ar asocia intr-o astfel de idee, doar daca va fi ziar monden (cu paparazii)….sa vezi trafic! si comentarii! ha ha!