Primaria arunca banii pe gunoi

Primaria arunca banii pe gunoi
Azi sunt furios! Am citit in Tribuna o stire ca Primaria a cumparat inca 450 cosuri de gunoi pentru a le instala in centrul orasului. Sunt furios pentru ca anul trecut Primaria Sibiu a achizitionat cosurile acelea negre de gunoi montate tot in centru. Am scris despre ele la vremea respectiva. Calitatea slaba si sistemul de prindere defectuos a dus la distrugerea unora.

Totusi cosurile negre cumparate cu 480 lei fara TVA acum un an sunt deja schimbate. Astia chiar nu au auzit de garantie? Acum cumpara 450 de cosuri noi la pretul de 578 lei cu TVA. Si acestea au garantie doar 2 ani!

Asa arunca Primaria cu banii pe gunoi! Dar, de fapt, Primaria Sibiu a devenit specialista la aruncat bani publici pe drumuri re-asfaltate anual si reparate trimestrial. La inlocuit padelele din fata fostei primarii cu asfalt si asa mai departe.

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
adela mohanu

Ce a dus la distrugerea majoritatii este nesimtirea unora dintre sibieni.

Calin Blaga

Lasa Adela ca am vazut eu un neamt beat mort ce se pisa pe strada apoi lovea un stalp. Am vazut turisti americani urland si aruncand chestii pe strada si asa mai departe. Unde mai punem toti turistii romani ce ne viziteaza?… Toti contribuie la distrugere alaturi de sibieni! “Avantajele” turismului!

Ioana

Asta cu cosurile de gunoi a fost si este una din afacerile tari ale sasului Ioha de la primarie.Ce, e fraier sa nu ia comision adevarat pe o afacere care se reinnoieste anual?