UPDATE: Spionul Mitea se justifica

Dupa ce ieri dimineata publicam un material pe blog despre scrisorile trimise de candidtul liberal Eugen Mitea la cetatenii Sibiului folosind ilegal baza de date a Primariei cu platitotrii de taxe si impozite, iata ca azi Monitorul de Sibiu publica un material pe aceasta tema (poate inspirat de acest blog?). Intrebat de unde are baza de date Mitea recunoaste cu nonsalanta:

Fostul viceprimar recunoaste cã baza de date cu adresele si numele sibienilor provine din Primãrie si cã aceasta a fost obtinutã în urma unei cereri fãcutã cãtre administraþia localã. „Primãria este legitimatã sã punã la dispozitia partidelor o bazã de date. Eu aveam o bazã de date si de la alegerile locale, dar am cerut una si acum, de la Primãrie“, spune Mitea,
fost viceprimar al Sibiului.

Adica daca eu fac cerere la Primarie sa imi dea datele personale ale tuturor sibienilor le pot primi? Cum e domnule Mitea si domnule primar Johannis cu Legea aceea a prelucrarii datelor personale? Sau iar va faceti ca nu stiti sau ca voi sunteti mai presus de lege?

In ce priveste articolul pare scris mai mult pentru reclama si oferirea de spatiu de justificare spionului Mitea. Autoarea probabil nu a auzit de Legea 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal. gasditi legea aici daca doriti sa va informati cum Mitea a incalcat legea si a recunoscut in articolul de azi din Monitorul PUBLIC!

Unii m-au intrebat ieri de ce il fac spion. Simplu! Ne foloseste datele personale in scopuri proprii si de partid, deci ne spioneaza!