Mi-e greata!!

Mi-e greata!!
Azi mi s-a facut greata! Fizic! Am aflat cum a putut liberalul Mitea sa intre in posesia datelor personale ale tuturor sibienilor. In martie 2008 parlamentarii au avut grija sa voteze Legea 35 privind alegerea deputatilor si senatorilor si au strecurat acolo un articol 73 care prevede ca “În termen de 10 zile de la primirea listelor electorale permanente, potrivit prevederilor alin. (2), primarul este obligat sa pună la dispoziţia partidelor politice, a alianţelor politice şi a alianţelor electorale, la cererea şi pe cheltuiala acestora, copii de pe listele electorale permanente”.

Altfel spus Primaria Sibiu ne-a vandut pe toti, legal, cu un leu pagina de nume! Atata costa o copie la Primaria Sibiu.

Mi-e greata!! Politicienii au facut o lege si au aranjat-o tot in favoarea lor. Chit ca se bate cap in cap cu Legea 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Urare pentru toti politicienii romani: SUNTETI ZERO BARAT! Vedeti degetul care vi-l arat?

5
Lasă un răspuns

5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
razvan pop

dupa cum vezi, totul este legal. nu prea inteleg ce atata furie pe aceasta tema.

Calin Blaga

Pai daca e legal (facut legal de parlamentari, aceiasi parlamentari care si-au votat pensii, indemnizatii etc) nu inseamna ca e si MORAL! In Romania prea des legea devine imorala, datorita imoralitatii politicienilor. Legea aceea trebuie schimbata! Oricum e proasta toata pentru ca si uninominalul e o aberatie, pentru ca numai uninominal REAL nu este. E o frectie intre partide. Vor vedea alegatorii ca iese primul unul si in Parlament intra ultimul sau din alt judet….Stii la ce ma refer!

razvan pop

discutia legata de uninominal e lunga si complicata, unicii care pana acuma ne-am spetit a explica ce se intampla, am fost noi, restul au tacut chitic.

Calin Blaga

Ei lasa ca partidele nu s-au omorat cu explicatii…. Oricum era de datoria Guvernului sa explice populatiei. Si e guvern liberal, nu? Unde sunt campaniile media pentru a explica functionarea acestui uninominal si cum ies rezultatele?

razvan pop

Guvernul a facut acest lucru. Emisiuni, presa, etc…. dar nu putea sa iasa in strada si sa explice de la om la om. Asta o pot face partidele si evident societatea civila (daca mai exista). Unicii care au facut acest lucru sunt cei de la PNL.