Ce ma enerveaza azi……

1906683

Daca nu am mai scris de mult ma gandeam sa reiau sirul articolelor din blog in limba romana. Si primul gand pe ziua de azi sunt pareri despre ce ma enerveaza azi…..

1. Ma enerveaza ca diminetile la 6-7 ma trezesc ori alarmele masinilor din cartier setate aiurea ori clopotele bisericii setate pe vreo sarbatoare sau slujba de dimineata

2. Ma enerveaza ca am aflat dintr-un ziar local ca in Sibiu nu mai sunt decat 9,65 mp de spatiu verde pe cap de locuitor, dar ziaristul nici nu s-a sinchisit sa se uite ca in categoria spatiu verde pentru sibieni erau luate in considerare si Statiunea Paltnis (la 35 de km de Sibiu) si Padurea Dumbrava la 8 km de Sibiu si Muzeul Astra (tot cam 8 km de Sibiu). Adica da le excludem astea reiese probabil ca in realitate stam mai rau ca Bucurestiul. Mai ales ca din tot centrul au disparut spatiile verzi si copacii, iar movila de nisip cu un pic de verdeata facuta de cei de la Lucon in Piata Mare are aspect de „mestesug de tampenie”….dar lumea se fotografiaza si se invarte pe acolo ca la ura (de’ sunt doi ursi din iedera ce par a avea doua pistoale in maini!)

3. Ma enerveaza multe din formele de cultura promovate anul asta la Sibiu ….care ma termina!!! Adica cel mai mult ma enerveaza meduza din Piata Mica care bolboroseste de peste o luna aceleasi fraze idioate in engleza si ma deranjeaza cand lucrez la birou. Mai arata si jalnic de zici ca e un molar stricat. Iar cand au fost si „suratele” ei pe Balcescu atarnate in aer…ma intrebam pe ce au dat 300.000 Euro cand scria pe ele Made in China. (vezi foto)