Eu votez Zero Barat

Eu votez Zero Barat
Mi-a mers la inima prezentarea primita zilele trecute despre politicienii romani si ideea de a desena in 30 noiembrie pe Buletinul de Vot un Zero Barat mi-a placut. Asa ca ma facut un banner pe care si voi il puteti pune la voi pe site/blog sa aratati clasei actuale politice cu cine votati si ce credeti despre ei.

10
Lasă un răspuns

10 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Anonymous

Ma numesc Mircea Raducan si mi-e GREATA. Tara poate conta pe mine.

mircea_raducan@yahoo.com

Trebuie inceput de undeva!

tudor

Mi-e ca daca spun ca votez ZERO BARAT, toti candidatii vor crede ca votez cu ei.
Cu vreo 8 ani in urma am initiat si eu o campanie asemanatoare… doar ca era “Votati Mos Craciun”. Alegerile erau iarna si candidatul cel mai bun era mos craciun. nu trebuia decat sa desenezi un patratel in care scriai numele mosului si puneai stampila pe el.

Anonymous

cam infantil

morbo

Anonymous

Fara o campanie mass-media serioasa, initiativa nu are sorti de izbanda.

Ioana Frunzescu

Si ce rezolvam? Le aratam ca ne e sila si… tot ei vor iesi deputati si senatori, toate curvele si toti lingaii, mafiotii si hotii, impotentii si frustratii! Prin redistribuire, de la Bucuresti, fiecare partid isi pune , in final, tot pe cine vrea, chiar daca pe judetul Sibiu, de pilda, nu vor iesi ca nr, de voturi! Asta e celebrul algoritm al uninominalului actual> LA VREMURI NOI, TOT NOI, bre, fraierilor de romani!Si inca 4 ani se va muri de foame si de mizerie prin sate, orase si spitale!In Romania! In aceasta Romanie, de azi!Ce rezolvam, fratilor?

Ioana Frunzescu

De ce nu postezi ce-am scris? Cuvantul curve se refera la toti politicienii.Ce naiba!Se spune si la TV.Ai innebunit?Nici aici nu ne putem exprima liber?

Calin Blaga

Ioana – am anuntat de ieri dimineata ca am introdus moderarea comentarilor pe blog pentru ca sunt deja unii care injura si nu permit o astfel de exprimare libera…. Asa ca vor fi unele intarzieri in publicarea comentariilor

Ioana Frunzescu

Ok.M-am linistit cu privire la libertatea de expresie.Oricum, eu cred ca am masura lucrurilor in exprimare, chiar cand pare ca mi-am pierdut cumpatul.Dar, cum sa nu iti pierzi cumpatul cand esti obligat sa traiesti asemenea vremuri, impestritate cu asemenea fiinte?

Lucian

Nu inteleg de ce trebuie sa ne dam noi cu capul de pereti pentru nesimtitii astia care ne conduc. Mai bine incercam sa facem fiecare mai mult ca sa ne fie mai bine.

Lucian Pal

Salutari. eu am preluat informatia care mi se pare destul de ok. o puteti gasi si la https://newlucian.blogspot.com/