Tiglari nu e in Sibiu

Citeam azi in Monitorul de Sibiu despre nemultumirile locuitorilor din cartierul Tigalri privind curatenia. Pariez ca masina care face curat pe strazile principale din Sibiu nu ajunge si in acest cartier cum nu trece nici podul Garii in Lazaret si Gusterita sau in Broscarie. acestea nu sunt cartiere ale Sibiului sau, mai bine zis, ale Primariei Sibiu. Sunt un fel de adausuri neavenite la oras. Asa cred unii din Primarie.

Nivelul investitiilor in aceste zona este egal cu zero. Iar grija autoritatilor locale fata de problemele si nevoile oamenilor de aici este nula.

Totusi, revenind la cazul Tiglari, avem un paradox. Putini stiu ca la alegerile locale din iunie primarul Johannis a obtinut cel mai mare procentaj in Tiglari! Desi e cartierul cel mai vitregit de autoritati, acolo primarul a fost cel mai votat. La fel si in Gusterita. Oare de ce?

La vremea respectiva nu intelegeam, acum am inteles. Oamenii au sperat sincer ca Primaria va face si la ei ce a facut in centru. Va renova cladiri, va asfalta strazi, ce mai, va face centre de cartier cochete.

Dar promisiunile electorale….