Macelarii Primariei

Ieri am asistat din nou la un macel al angajatilor serviciilor Primariei Sibiu impotriva copacilor si zonelor verzi din Sibiu, de data asta in curtea decanatului Facultatii de Medicina din strada Pompeiu Onofrei. Monitorul de Sibiu a si relatat azi despre aceste “toaletari”.
Iata un extras din finalul articolului:

„Acestia au fost copaci vechi, erau periculosi. Mai sint citiva si in parcul Sub Arini si poate si in alte zone ale orasului. Dar noi nu intervenim decit atunci cind sintem solicitati”, a spus inspectorul Primariei. Potrivit reprezentantilor municipalitatii, in perioada imediat urmatoare nu mai sint programate interventii de acest gen, dar nici in curtea Spitalului de Pediatrie nu vor fi plantati alti copaci.

Mai jos aveti poze care demonstreaza ca nu vorbim de nici o toaletare, ci de o taiere propriu-zisa. Astfel de toaletari nu se fac atat de adanc si nu se fac in plina vara. Mai mult copacii nu erau vechi si nici periculosi cum se vede si in imagini! Multumim autoritatilor si “prietenilor” lor ca ne-au mai luat din oxigen! Asta dupa ce saptamana trecuta Parcului Astra i-a fost smulsa o bucata de aproximativ 300 metri patrati pentru a largi strada din dreptul Policlinicii Luther pentru a fluidiza circulatia. De fapt motivatia e alta: cei de la Autoritatea de Sanatate Publica, cu birouri acolo, s-au plans ca nu au unde parca si parcau tot in parc. Asa acum li se fac locuri de parcare si strada va fi la fel de ambuteiata pentru salvarile de merg la Luther!
Macelarii Primariei  Macelarii Primariei
Macelarii Primariei  Macelarii Primariei  Macelarii Primariei

6
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Claudia Popa

ce putem sa uram administratiei: astm, alergii cat mai multe si in viata viitoare sa se transforme in gandaci…

Anonymous

Yessss! Ai punctat bine: insa de bucatarie ca sa fie striviti cu drujba!

Anonymous

Abrevierea ce se poate citi pe numarul de inmatriculare al masinii-scara are o legatura cu gandurile “bune” pe care le-am simtit privind aceste fotografii.

adela mohanu

Pot sa inteleg daca se taie anumiti copaci despre care se fac STUDII INTEMEIATE si se ajunge la concluzia ca reprezinta un pericol la adresa securitatii trecatorilor. Acum 5-6 ani, un copac a cazut peste un copil in parcul Sub Arini si imi pare si mi-as cere scuze familiei daca ar citi asta, dar nu mai tin minte daca a fost omorat sau ranit grav. Asta pot intelege. Dar sa nu plantezi altii in locul lor??? Ce naiba, cat de mult costa 20 de puieti? Le dau eu bani sa-i cumpere de la Romsilva (adica tot de la stat). Ma… Read more »

tudor

parcul astra s-a ciopartit ca sa faca legatura intre straduta din fata spitalului si cea de pe partea opusa a parcului. acum nu mai esti in parc, trebuie sa fi atent sa nu te calce masina. macar de-ar fi facut trecerea masinilor discret, nu cu borduri de 15 cm., asa incat sa nu te simti ca pe orice alta strada intens circulata.

SiBlondeleGandesc`

lasa tu ambulantele, parcarile sunt prioritare