Macelarii Primariei

Ieri am asistat din nou la un macel al angajatilor serviciilor Primariei Sibiu impotriva copacilor si zonelor verzi din Sibiu, de data asta in curtea decanatului Facultatii de Medicina din strada Pompeiu Onofrei. Monitorul de Sibiu a si relatat azi despre aceste „toaletari”.
Iata un extras din finalul articolului:

„Acestia au fost copaci vechi, erau periculosi. Mai sint citiva si in parcul Sub Arini si poate si in alte zone ale orasului. Dar noi nu intervenim decit atunci cind sintem solicitati”, a spus inspectorul Primariei. Potrivit reprezentantilor municipalitatii, in perioada imediat urmatoare nu mai sint programate interventii de acest gen, dar nici in curtea Spitalului de Pediatrie nu vor fi plantati alti copaci.

Mai jos aveti poze care demonstreaza ca nu vorbim de nici o toaletare, ci de o taiere propriu-zisa. Astfel de toaletari nu se fac atat de adanc si nu se fac in plina vara. Mai mult copacii nu erau vechi si nici periculosi cum se vede si in imagini! Multumim autoritatilor si „prietenilor” lor ca ne-au mai luat din oxigen! Asta dupa ce saptamana trecuta Parcului Astra i-a fost smulsa o bucata de aproximativ 300 metri patrati pentru a largi strada din dreptul Policlinicii Luther pentru a fluidiza circulatia. De fapt motivatia e alta: cei de la Autoritatea de Sanatate Publica, cu birouri acolo, s-au plans ca nu au unde parca si parcau tot in parc. Asa acum li se fac locuri de parcare si strada va fi la fel de ambuteiata pentru salvarile de merg la Luther!