Calendar 2009 Mitichi … cu Nicolle

Calendar 2009 Mitichi ... cu Nicolle
Nu-i asa ca va era dator de stiri despre Nicolle (alias Raluca de la Antena 1 Sibiu)? Cum bine stiti Nicolle e de meserie foto-model/ top-model/ manechin si in timpul liber prezentator TV si mai nou editorialist intr-un saptamanal local. Agentia unde presteaza e a unui tip Mitichi, sincer nu am auzit pana de curand de el, dar cei ce se ocupa de moda la Sibiu spun ca e un fel de Botezatu de provincie…de Sibiu.
Omul pregateste un calendar pe 2009 si a pus pe blogul sau o avanpremiera: cum va arata luna iulie 2009. Normal ca o include pe Nicolle. Nu e clar daca acest calendar va fi tot doar cu Nicolle sau mai are Mitichi la agentie si alte modele. Acum un pic de analiza pe poza. Remarcati aspectul de plaja parasita, barca veche, crengile si fatuca pierduta in nisip, cica pudica, desi dezbracata. Cea mai tare faza (spre placerea lui Brylu) e prezenta ciinelui maidanez la picioarele lui Nicolle …. mirosind-o! Ei da o adevarata poza de “artist”. Sper doar ca nu tot colendarul va arata la fel pentru ca sincer ar fi un mare rateu atat fotografic (compozitia) cat si ca mesaj.

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Brylu

In primul rand:
– tu ai o problema. ai vazut catelul. asta e o problema. ce om sanatos se uita dupa caine cand vede o asa poza.
– tu ai o problema si mai mare. prezenta cainelui maidanez e, de fapt, prezenta cainiLOR maidanezi. ceea ce ma face sa cred ca prima problema e de fapt doar o facatura. si tu, de fapt, erai atent la restul detaliilor din poza, if you know what i mean. :)))))

Calin Blaga

ha ha chiar asa! oricum Brylu tb sa recunosti ca deja ai devenit sinonim cu ciini din strada datorita implicarii tale in campanie. De laudat de altfel. Cand vad un ciine maidanez pe strada imi si zic “unde’i brylu?”…e un inceput! 🙂

Anonymous

Sa moara catelul negru de ciuda ca a ajus inaintea celui alb, si alta nu! A pus botul nu la siliconata si la dezaamagirea care l-a cuprins cand s-a apropiat. E limpede ca fata are o pereche de parinti pe cinste, dar putin cam sariti de pe fix cand ii face pe plac junioarei!