Si Blondele Gandesc

Blogul asta l-am descoperit de vreo luna de cand folosesc zilnic Blog Sibiu Index sa vad ce au mai postat colegii din blogosfera sibiana. Este unul dintre blogurile la care revin des. Nu sunt de acord cu toate posturile, dar unele sunt foarte inspirate.

Ieri mergeam prin oras cu masina cu Lili si la un semafor imi spune “Uite, Si Blondele Gandesc!”.

Acum, Lili e blonda si noi ne amuzam adesea de stereotipul ca blondele sunt proaste, dar nu prea intelegeam contextul pentru care a zis ce a zis. Apoi ma trage de maneca si imi arata o masina parcata pe trotuar (aviz Adela!) pe care scria pe spate www.SiBlondeleGandesc.ro, adica adresa blogului ce il citesc. Stiam de pe blog ca Blonda si-a facut reclama pe propria masina asa ca am pus mana pe aparatul foto aflat langa mine si am facut cateva poze. Asa, a la paparazzi! Sa nu zica lumea ca public “picanterii” doar cu jurnalisti locali, iata una si cu bloggeri locali!
Si Blondele Gandesc
Si Blondele Gandesc
Si Blondele Gandesc
Si Blondele Gandesc

6
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
SiBlondeleGandesc`

tu nu esti normal 🙂 prea “pozitive” comentariile astea, nu faci si tu cu ou si otet, nu arunci cu rosii, nu bati apropouri, nu esti inca la nivel de Ciao! ;))

p.s. multumesc pt “inspirate” si “revin des”, ma fac ca nu vad treaba cu acordul ala comun pe alocuri lipsa 😛

Calin Blaga

ha ha..gramatica ma omoara…la viteza de postare!

Carina

Miruna, fii atenta. Au inceput paparazzi sa te urmareasca :))

SiBlondeleGandesc`

:)) Carina, astia nu-s paparazzi, cred ca-s prieteni 😉

tudor

Articolul de fapt trebuia sa fie ceva de genul: “SENZATIONAL si EXCLUSIV!!!! Blonda ganditoare e de fapt o bruneta vopsita. Mama ei e dovada”

SiBlondeleGandesc`

mda, mi s-a mai spus ca sunt sub acoperire 🙂 dar imi amintesc ca erau vremuri cand gandeam asa: ca daca te-a binecuvantat mama-natura sa nu fi blonda din nascare si tu insisti sa te faci singura… AIA e mai rau decat sa fii de la natura gata blonda. Never say never 😉