Facultatea de Medicina in familie

Sa ne aducem aminte de ce tot spun eu ca la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS) s-a instaurat sub conducerea rectorului Oprean o mare familie. De curand si-au facut si billboarduri prin oras sa epateze cu asta… Astazi sa vedem ce ne scria un profesor de la ULBS in aprilie 2009. El ne dezvaluia o mare familie la Facultatea de Medicina, una din familiile angajate la ULBS. Normal ca aceasta situatie este tolerata de un rector ca Oprean ce si-a angajat ambele fiice, ginerele, cuscra si alti membrii ai familiei la el la Universitate (de parca este firma privata nu institutie de stat). Vedeti si voi lista mai jos. Am doar o noua intrebare pentru rect-or: de unde a avut peste 100.000 de euro fiica sa Camelia, parca doar asistenta universitara de putini ani sa isi cumpere masina aia decapotabila anul trecut? Vreo mostenire de la matusa Tamara?!


Iata si mesajul primit pe blog. Voi mai stiti alte familii la ULBS?

Transmitem in direct de la Facultatea de Medicina “Victor Papilian” din Sibiu emisiunea “Facultatea in familie”, unde avem ca invitati pe:
1. Prof. Dr. Manuela Mihalache cu sotul Pr. Dr. Cosmin Mihalache
2. Prof. Dr. Mihai Leonida Neamtu cu fii Prep.Dr. Cristian Neamtu si Asist.Dr. Bogdan Neamtu
3. Prof. Dr. Dan Sabau cu sotia Conf.Dr. Mariana Sabau si fiul Asist.Dr. Alexandru Sabau
4. Prof. Dr. Dorin Bardac cu fiul Conf.Dr. Ovidiu Bardac
5. Prof. Dr. Manitiu Ioan cu fiica Asist. Dr. Reff Ramona
6. S.l.Dr. Bogdan Duica Iancu cu sotia Asist.Dr. Bogdan Duica Anca
7. Asist.dr. Cristinel Diaconu cu sotia Asist. dr. Cosmina Corina
si dupa o scurta pauza publicitara cu cei mai numerosi, familia Mitariu
8. Prof. Mitariu Mircea cu copii, nora, ginere:
S.l.Dr. Gabriela Mitariu, S.l.Dr. Cernusca Mitariu Mihaela, S.l.Dr. Mihai Mitariu, Asist.Dr. Cernusca Mitariu Sebastian
Predam legatura la alte facultati

9
Lasă un răspuns

9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted
lili

nu stiu care e problema voastra paparazzilor????Pentru cei care predau la aceasta facultate-TOATA STIMA SI RESPECTUL!!!!!

oprean

OPREAN este cel mai corupt rector din tara. Catiga 15.000 euro pe luna. Il urmeaza constiincios DUSE , prorector cu nevasta inginer, mare metodista si pedagoga …

OPREAN

Eu Eu , MARELE RECTOR-CORUPTUS OPREAN COSTICA , castic PE MERIT 15.000

OPREAN

15.000 pe PE LUNA , si fetita mea vreo 5.000 euro pe luna.In concluzie , e simplu sa economisesti 100.ooo euro.
Ma primim si mici atentii=comisioane de la LICITATIILE TRUCATE DE MOTOC.

OPREAN

15.000 pe PE LUNA , si fetita mea vreo 5.000 euro pe luna.In concluzie , e simplu sa economisesti 100.ooo euro. Ma primim si mici atentii=comisioane de la LICITATIILE TRUCATE DE MOTOC. Norma mea este de 30 0re de curs pe zi. La CONSTANTA am tinut ore la un master din spatiul virtual si mi-am semnat singur pontajul . Acest lucru a fost depistat de POLITIE , am dat declaratii , si sub semnatura proprie am recunoscut ca nu am dat pe la cursuri , dar cei de la politie au apreciat inovatia mea cu SPATIUL VIRTUAL . PROCURATURA a… Read more »

DUSE

Am cazut si eu in ca MUSCA VIRTUALA IN ACEST SPATIU. COSTICA e mare ,are idei novatoare , si noi castigam 25000 euro pe luna ,impreuna cu soata-metodista…

dr. Boris Borisov

Ati uitat sa il pomeniti pe dr. Sabau, sotia lui si fiul, toti trei titulari ai acxestei facultati, unul dintre marii sforari ai facultatii si complice la magarii cu ipochimenul ing. Oprean. Acesta facultate ascunde mari mizerii, chiar si fata de proprii ei angajati! Totul se intampla subteran, sobolaneste, sub bagheta mecanicistilor Duse si Oprean. Autorul articolului uita sa mentioneze ca Sabau si Neamtu, doi abuzivi notorii, au dat doctorate copiilor si sotiei (Sabau), fapt interzis de legislatia universitatii. Este pretul pe care li l-a platit impostorul Oprean, in schimbul sprijinului celor doi profesori-medici, la functia de rector si pentru… Read more »

mai sunt si altii

tot la clanuri dar mai mici si care stau in preajma ar mai fi sotii dura, ca sa fim precisi, merita si oamneii de casa ai decanatului gloria lor …

achim

Sa nu ii uitam si pe fam.silivasan plus fina stetiu andreea.