Adio Twitter ULBS

Adio Twitter ULBS  Astia de la ULBS, stiti voi cine au facut-o de oaie la finele saptamanii trecute. Au postat la ei pe site o sesiune foto, despre care am scris deja. Chestia este ca au fost criticati pe Twitter de mine si alti useri. Altul i-a felicitat. Apoi au inceput sa arunce cu noroi in critici, sub egida de Twitter a @ulbs. Cat de prosti trebuie sa fie si cat slabism PR sa te apuci sa arunci cu gunoi in fosti absolventi, ce acum iti critica politica… Apoi de dimineata azi, aflu ca au blocat accesul de pe Twitter a celor care ii critica. Mai mult se pare ca au sters mesajele aruncate aiurea zilele trecute.

20
Lasă un răspuns

14 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted

mda, frumos.. foarte frumos.. as putea vorbi de ulbs o zi intreaga.. ca am petrecut vreo 7 ani prin ea.. dar as avea ceva bun de zis? slabe sanse.. *majoritatea profilor habar nu au ce predau, dar nu ai voie sa ii contrazici.. ei stie mai bine.. *majoritatea profilor nu-s sibieni.. dar fac “oua” mari pe ci.. *multe cursuri sunt aiurea, ara rost.. puse doar ca sa aiba unii ce preda, salarii *exista, cica, cursuri optionale – pe care conducere de catedre le aleg in functie de PCR – Pile, Cunostinte, Relatii *ati vazut si voi ce taxe de scolarizare… Read more »

Salut, Ma simt nevoit sa lamuresc cateva lucruri: 1. Critica nu a fost constructiva, semana mai mult cu rosii stricate aruncate in directia ULBS. Ex: “More negative PR @ULBS Alexandra Todoran nu isi face bine treaba daca @calinblaga are numai “vorbe de lauda” iar reactiile lipsesc” S-a cerut feedback, raspunsul a fost “sugestiile mele se numesc consultanta si costa”. 2. Au fost facute aluzii directe cu privire la competentele celor care scriu pentru @ulbs pe twitter. 3. In general ca raspunsuri s-au ales lucrurile care conveneau. Pe scurt asta se mai cheama si “flamming” sau “ranting”. Nici una din ele… Read more »

Salut,

Motivele au fost explicate mai sus, nu am de gând sa îţi mai dau apa la moara. Nu ajungem nicăieri.
Răspunsul de mai sus este cel oficial.

Zeno.

Mah te inteleg, esti frustrat … rezolva-tzi problema cu dl. Oprean 🙂 … or better … get a life 😀

Nu … e o remarca pur personala =))

Nu le caracterizez nicicum, e un mic experiment :). Si a devenit tare amuzant. Vreau sa vad pana unde poti sa mergi … n-am ajuns inca la panzele albe :))

Si unde am vorbit de imaginea ULBS?

StK

Mergi si scrie un articol de suferinta in cacat 100% si lasanee, & get a life cum zice zeno :))

Nu … conducerea conduce, nu ne invata. Si zau, nu ma intereseaza ce face sau nu dl. Oprean. Mai spune …

Ma simt dator sa intru in discutie deoarece chiar eu am facut contul de twitter al ULBS, si dupa cum spunea si Zeno sunt mai multe persoane care scriu pe twitter. Faptul ca suntem o universitate care e listata in mai multe retele sociale demonstreaza faptul ca e democratie cu conditia ca discutiile sa se incadreze in anumite limite. Caline tot ce pot eu sa iti garantez si sa te asigur este ca nu conducerea ne dicteaza ceea ce sa scriem si niciodata nu am fost trasi la raspundere pentru cum am ales sa sustinem universitatea si mediul academic. Exista… Read more »

Mah sa stii ca ma spal pe maini cand folosesc tastatura. In afara de faptul ca te-am facut “frustrat” – si omule … orice ai zice … Oprean in sus, ULBS in jos … chestii omniprezente … celelalte actiuni recente alte tale despre care citeam si ieri … ce alta concluzie poate sa traga cineva – nu cred ca am fost nepoliticos, cum ai fost tu dealtfel (boi si vitei). Si sa inteleg ca toata cealalta presa din Sibiu sunt comunisti, si tu detii adevarul suprem. Ce nu e in regula in chestia asta? Asa ca remarca de final …… Read more »

Si insultele continua …

Oameni meschini…

Disclaimer: Sorry english speaking dudes, this post in in Romanian. You can use Google Translator to get a rough translation of this post. Ultimele 2 săptamâni am fost atacat virulent online. În urma unor acţiuni ale echipei din care fac parte la unive…

anonim

Domne comportate civilizat te vede lumea tu iti permiti sa ataci oameni si pe tine te cauta aia de la aprozar ptr parapante serios acuma