Oameni si oameni

worms-698684_1920

Hai sa va spun de ce n-o sa se faca Romania bine prea curand, indiferent cat de multi oameni or sa iasa in strada sau cat de mult o sa se recicleze clasa politica.

In primavara lui 2016 a fost campanie, au avut loc alegeri locale si niste indivizi si-au trecut numele pe listele unor partide sinistre, gen ALDE-ul lui Tariceanu.

In perioada aia oamenii astia au umblat pe la neamuri, prieteni, cunoscuti si chiar si straini ca sa-i convinga sa voteze cu ALDE ca e cel mai bun partid, iar Tariceanu e un fel de soare pe pamant.

N-au avut mare succes la vremea respectiva, insa tot au scos un procent decent. Apoi in iarna a venit randul campaniei pentru parlamentare si fix aceeasi oameni faceau campanie aceluiasi partid si aceleiasi gasti de ticalosi. Si n-au facut doar campanie ci au dat share cu buna stiinta la niste articole ce erau manipulatoare.

Acum de vreo saptamana fix aceeasi oameni fac campanie pe Facebook impotriva smenurilor pe care le face gasca lui Dragnea cu sustinerea neconditionata a gastii lui Tariceanu.

Brusc aia pe care-i ridicau in slavi in fata prostilor au devenit fix atat de ticalosi precum pareau si la locale sau la parlamentare si asta a devenit o problema pentru ei, iar pana acum n-au stiut saracii cu ce ticalosi si-au facut de lucru.

Apoi, peste drum de astia de mai sus sunt altii, niste fani declarati ai PSD-ului, oameni care dadeau share peste share cu labareli triste ale politicii social-democrate si care mai scapau din cand in cand la fel ca si cei de mai sus cate un share la vreo dezinformare.

Acum cand borfasii si-au dat in petec n-au mai dat share la nimic, nu le mai iau apararea borfasilor si zici c-au disparut de tot de pe Facebook.

Iar lucrul asta mi se pare cat se poate de normal pentru ca in fond Romania e o tara de lasi si cam atat.