Fascinatia pizdei la Eros Show

wlEmoticon-smile.png

Citeam un articol relativ amuzant pe Catavencii apropo de “Eros Show” din Bucuresti ce a avut loc zilele trecute.

Astfel de evenimente precum si discutiile despre ele sunt in Romania un subiect tabu inca si tocmai de aceea nu cred c-o sa vedeti prea multe articole pe aceasta tema.

Si totusi indiferent de cat de vulgare ar parea astfel de evenimente si cat de rusinoasa ar parea participarea la un astfel de eveniment pentru unii se pare ca regula care zice ca sexul vinde se aplica si in acest caz si surprinzator “publicul” care a participat la eveniment este destul de numeros.

Ce nu am inteles eu de fapt din acest eveniment si mai ales din imaginile pe care le-am vazut de la eveniment e de ce se inghesuie oamenii cu telefoane si aparate foto sa darame scena pe care presteaza diverse doamne sau domnisoare.

In primul rand astfel de evenimente se organizeaza pentru ca cei din industria sexului sa-si faca reclama la servicii si produse, iar show-urile oferite de unele domnisoare nu sunt decat parte a programului artistic prin care se doreste atragerea de vizitatori.

E drept ca in mare parte jucariile sexuale se adreseaza femeilor in timp ce serviciile sexuale barbatilor, iar show-urile erotice tot barbatilor.

Smile

Totusi nu inteleg motivul pentru care ai scoate si cel mai jalnic telefon din buzunar, cu cea mai slaba camera foto pentru a surprinde instantanee (“closeup” cum se spune in domeniu) ale partilor anatomice pe care le expun diverse domnisoare si doamne pe scena la fel cum nu inteleg motivul pentru care te-ai inghesui ca vita la troaca cu apa pentru cateva poze pe care oricum o sa le gasesti mai apoi pe net realizate profesionist si la inalta rezolutie. Sunt sigur ca nici unul din fotografii astia amator n-o sa arate instantaneele nevestei sau nepotilor

Si ca sa intelegeti ce vreau sa zic va las sa va delectati cu imaginea de mai jos:

7661568024_11192c8a66_o
Smile

Ceea ce vedeti in imaginea de mai sus se numeste Ginger Devil, ma rog o parte din ea