Ia mai toarna un paharel…

Close up vine botles and corkscrew

Ieri am dat peste un articol al Nicoletei care spune ca noi, romanii suntem cei mai beutori dintre traci.

N-am sa zabovesc asupra cifrelor pentru ca in opinia mea statistica expusa e irelevanta in raport cu populatia nebeutoare, sau mai bine zis populatia ce nu se incadreaza la categoria alcoolica.

Dar, am sa incerc sa filozofez putin asupra ideii in sine. Pana la urma stie cineva din ce motiv beau romanii?

Pai conform unor savanti ce au efectuat studii indelungate,  noi romanii avem cele mai frumoase femei din lume, deci e cat se poate de clar ca romanii nu beau ca sa uite ca au neveste urate si neingrijite.

De asemenea, conform acelorasi savanti si in urma unor studii la fel de indelungate, Romania e cea mai frumoasa tara din lume, asa ca nu putem nici pe departe sa ne plangem ca peisajele de poveste ce ne inconjoara sunt cauza directa a alcoolismului.

Dincolo de asta, conform altor savanti, Romania este tara care produce genii pe banda rulanta, asa ca intersectandu-te zi de zi cu intelectuali, si fiind la randul tau un elitist in tot ceea ce faci si in ceea ce priveste toate acele lucruri si situatii asupra carora iti permiti sa-ti dai cu opinia e absurd sa bei din cauza asta.

Asa ca intrebarea ramane fara raspuns. Romanii sunt beutori, dar conform lor traiesc in unicul paradis de pe pamant si nimeni nu poate sa explice depresia care-i impinge sa bea pana si spirtul Mona tras prin paine.

Close up of vine botles and corkscrew on the natural background
foto via GraphicStock