O idee despre Madalina & co.

madalina-ghenea

Probabil ca pana la ora asta ati aflat cu totii ca intr-un interviu acordat unei reviste de pe afara, Madalina Ghenea a scos pe gura o prostie ce aparent a scandalizat o serie de sensibili.

In cazul in care n-ati aflat inca de treaba asta am sa va spun pe scurt faptul ca Madalina Ghenea le-a spus alora ca pe vremea lui Ceausescu se traia mai bine in Romania decat acum. Nu stiu exact in ce context, nu stiu dac-a fost intrebata acest lucru sau dac-a fost ceva ce i-a venit pe moment, insa stiu c-a spus-o si ca sensibilii s-au scandalizat.

Acum c-am lamurit aspectul asta, ar trebui sa lamurim un alt aspect legat de Madalina si restul ca ea. In primul rand trebuie sa mentionam ca pe lumea asta exista doua tipuri de oameni. Aia care fac munca exclusiv intelectuala si aia care fac munca exclusiv fizica. In prima categorie se incadreaza tocilarii, oamenii de stiinta etc. iar in a doua categorie se incadreaza tarnacopistii, fotbalistii si pitzipoancele.

Madalina, Bianca, Daniela si restul ca ele se incadreaza in a doua categorie, cea care face bani folosindu-si corpul. Ma rog, ele si-l expun si si-l ofera pe tava, dar tot acolo se incadreaza. Ori facand lucrul asta nu prea au cum sa inteleaga prea multe din lumea in care traiesc pentru ca scopul lor nu e nici sa schimbe lumea si nici s-o faca mai buna, ci doar sa se afiseze si sa incaseze.

Astfel, data viitoare cand o sa auziti o pitzipoanca nascuta in 1988 ca se pronunta despre un regim ce a durat mai bine de 30 de ani si s-a incheiat in 1989 lasati-o in plata domnului si nu-i mai dati atat de multa importanta ca e cat se poate de clar ca ceea ce spune nu e din pura prostie, ci fiindca habar n-are pe ce lume traieste.

Iar daca sunteti jurnalist, data viitoare cand luati interviu unui astfel de specimen, evitat intrebarile cu privire la istoria omenirii, conditia umana sau orice intrebare unde raspunsul presupune studiu si experienta. Intrebati si voi despre botox, silicoane, tocuri si alte tipuri de sex decat cel vaginal ca in astfel de situatii duduile sunt experte.

Pana la urma ca si cu alte obiecte de prin casa, astfel de gagici sunt bune doar de privit si satisfacut anumite nevoi, nu de purtat conversatii despre fizica nucleara sau chimie anorganica.

madalina-ghenea

foto Madalina Ghenea via Pinterest