Grindeanu asta mi-e simpatic deja

Man being pulled by strings, like a puppet

Mai oameni buni, deci nici nu l-au uns astia pe Grindeanu ca prim ministru ca deja mi-e simpatic.

Astfel, omul asta a iesit azi cu o urare de bine pentru romani promitandu-le ca o sa faca tot ce-i sta in putinta sa le creasca niveul de trai.

N-am nimic impotriva urarii facute pentru ca pana la urma e o chestie de decenta si bun simt, doar ca sa-si asume personal ca o sa faca tot ce-i sta in putinta pentru a creste nivelul de trai al romanilor dupa ce ieri Dragnea a tinut mortis sa ne arate tuturor cine-i seful si l-a lasat pe omul asta sa vorbeasca cu jurnalistii doar dupa ce a cerut voie in prealabil l-a pus si mai rau in postura de marioneta a unui papusar.

Vazand postarea respectiva ce a aparut la nici 24 de ore dupa conferinta aia de presa demna de o piesa de teatru inspirata din Caragiale imi aduc aminte de cliseul de investitura al guvernului Boc, ala care promitea la fel si care taia drastic pensii si salarii si punea pe butuci 30% din firmele inregistrate la nici 6 luni dupa o astfel de declaratie.

Ah! Si ca tot suntem la subiect hai sa va spun care-i povestea cu SMS-ul trimis de Iohannis si cu interesul lui Dragnea de a face public modul in care Sorin Grindeanu a aflat c-a fost desemnat premier.

SMS-ul ala a fost un trolling politic fin pentru ca unui om care vine la tine si-ti spune ca Dragnea merita sa fie prim ministru si ca el daca o sa fie numit n-o sa iasa din cuvantul lui Dragnea n-ai cum sa-i comunici ceva oficial. Nu exista obligatie constitutionala sau de natura legala ca presedintele sa-l informeze personal pe primul ministru desemnat de decizia sa, dar are obligatia morala de a-l felicita si a-i ura ceva acolo din bun simt. Ceea ce a si facut, trolland-ul desigur pentru c-a dovedit ce barbat slab poate sa fie.

Restul sunt niste orgolii ranite de tragi-comedia pe care o pune in scena Dragnea si cam atat.