O idee despre primul-ministru desemnat

1676454

Am vazut ca prima grija a tuturor in ceea ce-l priveste pe primul ministru desemnat e ca acesta are mecla de matrafoxat.

Nu neg, omul chiar pare ca a beut la viata lui numa’ tuica ordinara. Totusi cred ca asta ar trebui sa fie ultima noastra grija.

In fond daca ai votat in 2004 cu Basescu si ai facut timp de 10 ani glume pe seama sticlelor de whiskey beute de Basescu mi se pare o ipocrizie sa te legi de aspectul astuia in ziua de azi.

Dincolo de asta exista o serie de chestii pe care n-am vazut sa le ia in calcul vreunul dintre cei care s-au legat de aspectul omului:

  • Daca bea nu inseamna ca-i incompetent sau ticalos si din nou e musai sa fac referinta la Basescu pentru ca daca pe Basescu l-au considerat multi drept raul cel mai mic, atunci nu vad de ce nu i-ar da credit si astuia;
  • Apoi, daca e chiar asa de betiv precum se spune e posibil sa n-aiba timp sau sa nu-l ajute creierul sa puna in aplicare toate smenurile pe care le vrea Dragnea si o s-o dea in bara rau de tot, ceea ce pentru noi, astia care facem opozitie PSD-ului si doctrinei de stanga e un lucru de bun augur;

Oricum cei mai gingasi in seara asta sunt aia dezamagiti pe Iohannis pentru numirea facuta. Opinia lor pe subiect e nepretuita.