Eu unul sunt de acord

homoxexuali-lezbiene

Am dat ieri pe reddit peste imaginea  de mai jos ce pare surprinsa in timpul protestelor organizate de manipulatori:homoxexuali-lezbiene

Si sunt total de acord cu mesajul pe care vrea sa-l transmita. Sa nu ma intelegeti gresit, insa eu unul sunt barbat heterosexual si desi n-am nimic impotriva homoxexualilor (a fost nevoie sa repet de patru ori ca sa pronunt corect) sau a lezbienelor nu pot decat sa zic ca mesajul de mai sus e exact pe placul meu.

Am sa fac abstractie de nivelul de analfabetism si retard mintal pe care-l transmite mesajul si am sa lamuresc in fond esenta lui.

In primul rand nu stiu cum sunt altii, insa mie personal actul sexual intre doi barbati mi se pare repulsiv si libidinos, in timp ce actul sexual intre doua femei poate sa fie de-a dreptul excitant in anumite circumstante.

In al doilea rand, daca ‘cruciada’ habotnicilor ce e sustinuta de mai toti cei cu un usor retard mintal din Romania reuseste exista posibilitatea ca in curand Constitutia Romaniei sa fie alterata de catre niste politruci populisti insetati de voturi si lucrul asta va limita conceptul de casatorie la uniunea dintre un barbat si o femeie, obligandu-i astfel pe homoxexuali sa se casatoreasca cu lezbiene.

Si nu, nici in ruptul capului nu vreau ca unii care-mi provoaca repulsie sa imparta acelasi dormitor cu unele care-mi provoaca placere vizuala.

In alta ordine de idei, colega de apartament m-a intrebat aseara de ce s-ar duce cineva la protestul respectiv cu o pancarta despre homosexuali si lesbiene cand directia protestului e cu totul alta. Si i-am explicat ca in urma cu ceva vreme, aceeiasi oameni care organizeaza si finanteaza protestele astea au platit o serie de articole pe siteuri manipulatoare in care se sugereaza faptul ca norvegienii ‘rapesc legal’ copiii imigrantilor pentru a-i da spre adoptie unor familii de homosexuali si lesbiene. Ba mai mult s-a scris ca din cauza drogurilor toti mai multi barbati norvegieni isi parasesc nevestele si devin homosexuali, de unde si nevoia de copii pentru dat spre adoptie catre homosexuali.

In acelasi timp, in Romania la ordinul unui barbos sinistru s-a pornit o campanie defaimatoare si denigratoare pentru a le lua homosexualilor si lesbienelor un drept pe care teoretic nu-l au si pe care nu si l-au revendicat deloc pana acum.  Desigur, pentru noi cei care n-am fost crescuti si educati intr-un climat de ura si intoleranta orice tentativa dinasta e cel putin redundata ca si legea lui Dragnea de altfel.

Numai ca, daca pentru noi un astfel de demers nu reprezinta nimic significativ, pentru oamenii cu un usor retard mintal care habar n-au pe ce lume traiesc orice astfel de mesaj reprezinta motivarea luptei cu un inamic imaginar, inamic creat intocmai de cei care au implicit scopul de a manipula pentru a supune.

Asa ca va rog frumos, va implor chiar sa nu permiteti niciodata ca homoxexualii sa se casatoreasca cu lezbienele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *