Reduceri de Valentine’s Day

Screen Shot 2016-02-18 at 08.43.44

Destul de des fac achizitii de pe siteuri chinezesti atat timp cat n-am nevoie urgenta de ceea ce cumpar si atat timp cat pot sa astept pana si doua luni venirea unui produs.

Desigur, fac lucrul asta prim prisma faptului ca primesc aceeasi calitate la un pret redus si cu 70% in anumite situatii.

Si cum sunt client „fidel” al acestor siteuri, aproape zilnic primesc oferte precum cea de mai jos:

Screen Shot 2016-02-18 at 08.43.44

Si cum am primit o astfel de oferta in preajma Valentine’s day am stat si m-am gandit ce inteleg oare chinezii din sarbatoarea asta? Pana la urma e o sarbatoare a indragostitilor, unde se pun pe prim plan declaratii mincinoase de dragoste, dorinte sexuale perverse mai mult sau mai putin ascunse si alte aspecte ce tin de fapt de intimitatea cuplului, nu de viata de zi cu zi.

Tocmai de aceea m-am uitat pe oferta de mai sus, si daca termometrului de vin si periutei de dinti le-am gasit un loc mai mult sau mai putin justificabil in relatia intima dintre doua persoane ce se presupune ca se iubesc, lanternei, lampii de perete, capatului de robinet, surubelnitei si chestiei albastre ce habar n-am ce face nu le-am gasit niciun loc justificabil in relatia de cuplu.

Adica la ce si-ar cumpara iubitii unul altuia lanterna de Valentine’s day? Sa se uite in gauri intunecate? Pai pentru asta s-au inventat lampile cu fibra optica montate pe smartphone.

Ce-ar putea face cu lampa de perete unii care la cat de complexati sunt fac sex numai cu lumina stinsa si cu plapuma in cap?

La ce le-ar folosi capatul de robinet ce economiseste apa celor care se iubesc? Oare asa pot sa-si sugereze unii altora faptul ca desi consuma foarte multa apa sunt mai mereu nespalati?

De surubelnita nici n-am sa povestesc pentru ca aia probabil ca se incadreaza la categoria sado-maso, iar despre chestia aia albastra n-am ce spune ca habar n-am ce e.

Dac-o tinem tot asa o sa putem achizitiona ‘iubirea’ in scurt timp direct din magazinele de bricolaj…