Rau ati cam ajuns stimabililor

Observ ca de ieri atat presa cat si onlineul romanesc n-are altceva mai bun de facut decat sa-i numere likeurile lui Iohannis.

Tonul pare dat de Lucian Mandruta in povestea asta, si pare preluat pe media de nume grele precum Digi24.

Ce nu inteleg e de ce trebuie sa fie prima preocupare a noastra numarul de likeuri a lui Iohannis. Pana la urma raportat la numarul total de persoane care au dat like, din punct de vedere procentual cei care dau dislike in ultimele zile reprezinta sub 0.02% ceea ce e cu mult sub marja de eroare procentuala permisa de statistica.

Ba mai mult, nu vad ce relevanta politica si practica are numarul de likeuri pe care l-a pierdut Iohannis dupa o declaratie. Poate daca numarul respectiv era format din procente de cel putin doua cifre era motiv sa se realizeze o stire de genul asta, insa nu ii vad nici pe departe relevanta atunci cand Manduta sau Chirila dau tonul si oile se executa.

Rau ati cam ajuns stimabililor

foto via GraphicStock

In fond, atunci cand dai like unei pagini n-o faci neaparat pentru ca-ti place, ci pentru ca nu ai alta metoda mai buna de a-i urmari actualizarile. La profile publice poti sa dai “Follow” si fara sa soliciti prietenia respectivului profil, pe cand la o pagina singura metoda de a urmari actualizarile in newsfeed e dandu-i like, chiar daca nu-ti place neaparat politicianul respectiv.

Eu si multi altii am dat like doar pentru a urmari ceea ce posteaza Klaus Iohannis acolo, nu neaparat pentru ca suntem fani de mici ai lui. Tocmai de aceea nu vad nici aplicarea practica de a da dislike unei pagini de persoana publica doar pentru ca a facut o declaratie ce nu imi convine sau pentru ca asa spun unii precum Mandruta si Chirila.

Nu credeam ca onlineul romanesc si blogosfera romaneasca sa se injoseasca asa de mult incat sa nu mai doarma noptile de grija numarului de likeuri pe care-l pierde Iohannis. Pana la urma treaba asta cu numaratul likeurilor nu mi se pare decat o re-editare a ‘sa-mi numarati ouale’ din mandatul Nastase si nimic mai mult.

Exista teme si subiecte mult mai interesante si relevante de dezbatut decat likeurile lui Iohannis.

5
Lasă un răspuns

2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

Bravo domnule! Un post cat se poate de relevant pentru o societate compusa tot mai mult din maimute la care s’a dar briciul la liber! 😀

Goe

Podul minciunilor s-a mutat la Cotroceni. L-am ales pe escrocul asta de Klaun ca sa nu iasa celalalt escroc, mai mare si mai priceput la cioranii. Nu ma asteptam la mare lucru de la el. Pana acum s-a coborat la nivelul asteptarilor mele. Durere in pix fata de Romania, incompetent, lux nerusinat si vacante pe banii nostri. Cred si eu ca ia apararea curnalistilor varanisti, ca si el asteapta sa i se ia casa aia luata cu rea credinta. Punctul tau de vedere este absolut tembel, dar ai si un pic de dreptate: infractorul nastase si infractorul Iohannis au destul… Read more »