De ce fel de oameni vrea să (ne) scape WEF

image-7

Dacă nu trăiți în peșteră știți că se vehiculează diverse ipoteze privind planurile WEF, cea mai comună zilele astea fiind cea de depopulare a planetei.

Faza și mai mișto e că în realitate oamenii ăia spun diverse lucruri pe față și nu sunt deloc teorii conspiraționiste.

Pur și simplu dau dume și discută diverse planuri și ipoteze la modul cât mai direct pentru că știu că foarte mulți cetățeni pică la fentă ușor.

Sunt foarte mulți cătrăniți la ora actuală pe Harari pentru că e sfătuitor WEF deși Harari a scris în cărțile lui o serie de chestii care se discută la WEF cu mult înainte pentru simplul fapt că erau cât se poate de evidente.

E suficient să citești, să analizezi și să gândești ca să vezi cam cum arată viitorul. Nu-ți trebuie niciun glob de cristal nici să dai în bobi sau în cărți de tarot.

De ce discută WEF chestiile astea cât mai liber și public și mai ales de ce există WEF și de ce vrea să facă ce vrea să facă?

Păi în primul rând pentru că știe că o bună parte din populație trăiește sub paranoia și că prin frică domini oamenii cel mai ușor.

E suficient să le duci frica cât mai aproape de fanatism, cum face religia ca să poți să-i controlezi eficient.

Așa că de asta publică tot, mai ales ritualurile spirituale cu tente satanice.

Pentru că vor ca oamenii să știe de frică.

Acuma, frica poate să ia mai multe forme. Diverși oameni au diverse frici, toate legate de pierderea anumitor chestii și culminând cu pierderea vieții.

Povestea cu vaccinul pentru coronavirus e probabil exemplul perfect.

Da, au murit și mor oameni, da, au existat și există efecte adverse, însă procentual nu justifică paranoia generalizată cu privire la vaccin.

Niciun tratament nu e 100% sigur, niciodată n-a fost și probabil că în viitorul apropiat nu o să fie.

Dar, faza mișto e că cei mai speriați de efecte adverse și morți subite sunt fix ăia care au făcut vaccinul de frică să nu moară fără el.

Nicio moarte nu e subită, toate au cauze directe și indirecte, doar că trebuie să și înțelegi treaba asta.

Și nu e vorba numai de vaccin, e vorba și de schimbările climatice și de imigrația necontrolată, de superbacterii rezistente la antibiotice, de antivaccinism și de multe alte frici moderne.

Revenind la WEF și la planul pentru depopulare.

Am scris de vreo câteva ori și eu pe aici, iar cei care au avut răbdarea și tăria să mă citească știu că am mai spus de câteva ori că practic suntem prea mulți și că minim 70% dintre noi sunt inutili din punct de vedere economic și social.

Ori planul WEF cam ăsta e, să se scape într-un fel sau altul de ăia 70% exploatându-le fricile.

Și ca să mă înțelegeți mai bine am să vă dau niște exemple.

Parcarea cu plată

Azi am plecat de dimineață într-o excursie până acolo unde se agață harta insulei în cuie și unde a fost Cărtărescu să primească un premiu despre care n-a scris niciun jurnalist român.

Acolo unde s-a pozat Cărtărescu e o plajă și o parcare cu plată.

Am fost de vreo 3 ori în total, aproape de fiecare dată pe iarnă și de fiecare dată am dat peste zeci de mașini parcate riscant, pe marginea drumului, adeseori în curbă doar pentru ca proprietarii să nu plătească cei 3, 4 sau 5 euro cât costă parcarea.

Ba mai mult, azi bariera de ieșire era blocată pe deschis în timp ce aia de intrare funcționa și am văzut cel puțin trei zmei care au intrat pe ieșire, fără nicio jenă, deși totul e supravegheat video, doar ca să nu plătească o sumă modică.

Ori dacă ăștia sunt atât de inconștienți și/sau ticăloși în cazul unui context extrem de banal e evident că sunt la fel când vine vorba și de treburi mult mai serioase.

Și oamenii ăștia votează de la egal la egal și au parte de servicii publice de la egal la egal, ca și noi toți, deși ei faultează cumva societatea.

Ca să înțelegeți ce vreau să zici e suficient să mergeți în ceva oraș mai aglomerat sau să citiți ce mai scrie lumea despre parcările cu plată din România care stau adeseori goale în timp ce toate trotuarele sunt pline de mașini.

Jegoșii de serviciu

La întoarcerea din excursie ne-am oprit să mâncăm la un KFC, singurul fast-food deschis în extra-sezon ce era în drum.

Pe strada și trotuarele din apropiere plin de gunoaie, de la KFC. Înauntru și afară mese pline de tăvițe cu resturi, iar pe interior mese pe care ziceai că au vărsat toate sosurile intenționat.

Despre cum arătau băile n-are rost să mai scriu că nici în băile de la brico unde merg toți muncitorii necalificați n-am văzut așa.

Și nu e mereu așa, doar duminica sau în zilele de sărbătoare când iese tot săracul cu familia în oraș.

Ori KFC e un loc din ăla de împinge tava unde dacă ești educat îți strângi masa, dacă nu faci mizerie ca ăștia pentru că aparent ai crescut în cocină cu porcii.

Leneșii de serviciu

Deunăzi niște cetățeni de la noi din sat se plângeau de faptul că de anul ăsta primăria a crescut taxele pe gunoi.

Noi că plătim către 600 de euro anual nu ne mai plângem, dar unii cu preferințe electorale de stânga s-au plâns că hapsânul de primar de dreapta a crescut taxele că așa a vrut pula lui și au încercat ceva manevră, dar nu le-a prea ieșit.

Ori povestea e cu totul alta.

Taxele au crescut pentru că gunoiul ridicat de la noi din sat trebuie sortat mai des.

În ziua cu ambalaje oamenii aruncă amestecat, în ziua cu hârtie la fel, în ziua cu organic la fel și uite așa pentru că unii sunt leneși cresc costurile la toți.

Și apoi apar diverși binevoitori care încearcă să exploateze treburile astea electoral, iar ironia face ca fix ăia care nu respectă dogmele sociale să pice în plasa lor.

În definitiv e ca la curent sau la apă sau la bugetul consolidat. Dacă unul fură paguba trebuie să o plătim cu toții în mod egal.

Pentru că deși știm cine și cum fura nu-i dăm un par pe spinare că ne leagă ăștia, așa că mai bine plătim ca proștii.

Cea mai mare problemă e că oamenii ăștia sunt majoritari.

Mereu au fost, însă înainte exista mai mult control și impactul pe care ei îl aveau la nivel social era mult mai mic.

Acum impactul e major, iar oamenii ăștia votează și trimit la butoane oameni fix ca ei care le exploatează electoral nemulțumirile și adeseori deviațiile psihice.

Ăia de la WEF sunt cetățeni care au reușit să se ridice pe spinarea prostimii și care au totuși o inteligență peste medie.

Ori cetățenii ăia sunt conștienți că singurul aport la nivel social și economic pe care-l au ăștia e că consumă, nimic mai mult. Rareori munca pe care ei o fac are valoare pentru că majoritatea sunt unde sunt doar ca să dea la număr și de asta și au venituri mizere.

Ba mai mult, se reproduc la fel de prost pentru că din sărăcie și ticăloșie rareori se ridică vreun geniu. Procentul e sub marja de eroare a statisticii, deci neglijabil.

Așa că evoluția tehnologică, sau mai bine zis revoluția tehnologică pe care o trăim o să-i facă și mai inutili decât sunt în momentul de față.

70% din populație care trebuie întreținută, dar nu despre întreținerea ei e vorba, sau despre bani și resurse ci despre impactul negativ pe care-l au asupra celorlalți,

Cum ziceau americanii pe vremea când lucram la corporație și un angajat întrecea vreo linie roșie. Trebuiesc luate măsuri în privința asta pentru că dacă un angajat îți permite luxul de a ieși din tiparele impuse de conducere atunci și ceilalți angajați care sunt tratați egal or să se simtă îndreptățiți să facă la fel.

Ticăloșia și prostia e molipsitoare.

Bolile morale sunt molipsitoare și aparent și anumite boli psihice.

E suficient să citești pe twitter sau facebook ca să vezi ce și cum.

Ce înseamnă asta?

Păi că WEF ar vrea să facă cam ce făcea nebunul ăla cu smoc de păr sub nas și svastica drept simbol, doar că prin alte metode.

E prea periculos să treci la metode barbare, e mai eficient să le exploatezi la cetățeni fricile și să induci paranoia pentru că mai devreme sau mai târziu cedează.

Evoluția științifică și tehnologică a făcut ca selecția naturală să-și piardă din eficiență așa că trebuie ajutată puțin, cumva ca să poată să fie eficientă în continuare.

Citeam zilele trecute ceva studiu, nu mai țin minte pe unde, care zicea că sub 4% din populația României cumpără cărți și stai să vezi câți le iau doar ca să le facă cadou sau pentru că li se cere la școală la copii.

Chiar azi povesteam cu cineva și când i-am spus că am mi-am descărcat un PDF cu ordonanța municipală privind planul urbanistic local din 1997 care avea 200 de pagini și am citit acolo tot ce m-a interesat omul m-a întrebat contrariat: Cum, ai citit 200 de pagini?

Fix ăsta e nivelul. E SF să citești cărți și să-ți deschizi orizonturile.

E mai ușor să parchezi aiurea ca să economisești banii pe două aripi picante de la KFC, apoi să mergi acolo și să nu-ți aduni masa pentru că pula mea, oricum ai plătit prea mult pentru mâncarea aia, chiar și cu economia de la parcare și când ajungi acasă să amesteci gunoiul pentru că e greu să ai 5 pungi de gunoi separate în casă și apoi să votezi cu cine trăbă pentru că tocmai ți-a zis ceea ce voiai să auzi.

De ăștia să ne fie milă? Pe ăștia să-i ferim noi de pericol? Când ei ne complică viața zi de zi prin atitudinea lor și lehamitea cu care tratează responsabilitatea socială și civilă.