Rezumatul zilei #1 03/05/2024

IMG_3228

Din când în când apare informația asta, că avem prea mulți trântori. Nu contează unde, în Spania, în România, la nivel de UE. Trântorii există și sunt un pericol pentru viitor, dar nu-i pasă nimănui. Trăiască socialismul pentru că încurajează trândava, cum ar venit


Zic niște savanți că școala e ruptă de elevi. Era ruptă deja de acum 25 de ani când eram eu încă elev și nu pare că s-a schimbat în bine. Ba mai rău, s-a rupt și de părinți acum.


Între Avrig și Valea Avrigului există trenuleț turistic. Acum nu mai aveți nicio scuză să nu vizitați zona, iar dacă vă trebuie cazare găsiți la Casa Căbuz.+


Ca în fiecare an electoral se îngrașă porcul în ajun cu asfaltări și modernizări făcute să țină măcar până trec alegerile. Îmi aduc aminte de anii în care colaboram cu școli și primării. Între 23 și 27 decembrie cheltuiau tot ce le mai rămânea din buget.


Nu înțeleg deloc logica asta de UI/UX. Pe un buton de Șterge să pui confirmare în 2024. Nu mai bine pui un buton de Undo și nu mă mai sictirești cu confirmarea că nu sunt așa de des idiot încât să dau click involuntar pe butonul ăla. Adică sunt idiot, dar nu așa de des.


În cazul în care nu știați, în urmă cu vreo trei săptămâni Cristian Mungiu a fost în Palma, Mallorca și a dat acolo un interviu pentru Ultima Hora unde a spus niște adevăruri ce supără destul de mult. Aș putea zice că supără mai mult aici în Spania decât în România.


Că tot vine vara, la Farmec aveți transport gratuit la Easybox pentru oricare 2 produse de protecție solară comandate până pe 8 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *