O ipoteză interesantă

image-5

Am citit zilele trecute o ipoteză (teorie a conspirației pentru necunoscători și ignoranți de stânga) destul de interesantă despre migrația masivă a islamiștilor și primirea lor cu brațele deschise de către guvernele din UE.

Ipoteza spune cam așa.

Ăia care trag sforile la nivel înalt prin UE sunt conștienți că mai devreme sau mai târziu o să urmeze un conflict armat între UE sau NATO și Rusia împreună cu aliații săi: Iran, Irak, Afghanistan, China, Coreea de Nord etc.

Doar că în UE oamenii, băștinașii sunt mult prea comozi și n-au nici cea mai mică intenție să lupte.

Nu vor lupta decât în cazuri foarte izolate.

Sunt atât de sictiriți și de confortabili încât mai degrabă or să fugă unde văd cu ochii decât să lupte pentru clasa politică actuală și sub ordinul ei.

Sunt chiar și voci care spun că lockdown-ul a fost un mare experiment social (chiar a fost) și că scopul lui a fost să identifice ce % din populație ar urma orbește ordinele politice în fața unui pericol iminent.

Inamicul invizibil indus printr-un psyop fiind de altfel cel mai bun pentru un astfel de experiment.

Rezultatele au fost cât se poate de clare și evidente.

În afară de credulii de serviciu aproape toți ceilalți au purtat măștile cât să nu ia amendă, au căutat soluții ca să fenteze restricțiile și s-au vaccinat doar ca să aibă din nou libertatea de a face chestii.

Foarte puțini au stat ca mine și au mâncat cu fundul pe bordură, în ploaie pentru că dincolo de motivele de natură medicală, nu voiau să se supună unui șantaj evident.

Ori puși în fața unei astfel de realități ăia de la regie s-au gândit că în eventualitatea unui război or să aibă nevoie de carne de tun.

Și ce carne de tun mai bună decât asta a ăstora care fug de diverse chestii pentru a căuta paradisul în țările UE.

De aici și înlesnirea fugii prin diverse ONG-uri finanțate de stat care practic fac contrabandă cu oameni.

Pare absurd și ireal, dar țările UE aveau deja mult prea mulți inutili și implicit enorm de mulți infractori.

De ce ar vrea mai mulți? De ce ar subvenționa statul venirea și supraviețuirea lor și mai ales de ce ar exista atât de mult interes pentru relocarea lor cât mai mult spre est?

Când am citit prima dată ipoteza asta mi-am adus aminte de o scenă din Fast & Furious 5 când ceva ministru portughez se afla în biroul de la ultimul etaj al clădirii celui mai tare om de afaceri din Rio, iar omul de afaceri îi explica cum greșește de fapt statul capitalist vestic.

Ca să-l facă să înțeleagă i-a dat exemplu o favelă de la periferia orașului unde statul capitalist n-a făcut nimic pentru că oricum ăia de acolo erau săraci și proști.

Așa a venit omul de afaceri, a asfaltat străzi, a făcut un spital apoi o școală, toate din fondurile sale și făcând asta i-a supus pe oameni, pe aceiași pe care statul nu reușea să-i supună în niciun fel pentru simplul fapt că împotriva lor statul folosea întotdeauna forța.

Oamenii i-au devenit loiali omului de afaceri și indiferent de context erau dispuși să-și dea viața pentru el pentru că dacă el dispărea exista riscul să dispară tot ceea ce el a construit pentru ei.