Veorica nu e proastă, doar face pe proasta

25-lAaJF20o8Lw

Încă de când a aparut numele său în spațiul public s-a spus despre Veorica că e proastă. Dar, după ce am stat și am analizat evenimentele cu care s-a intersectat și gafele pe care le-a făcut am ajuns la concluzia că Veorica nu e deloc proastă. Ea doar face pe proasta.

Să vă explic ca să mă înțelegeți mai bine.

Orice personaj dinăsta cu funcție publică are alături de el o armată de consultanți care fac treaba pentru el.

Mă rog, sunt așa un fel de sufleuri care se documentează în prealabil și pun la punct toate detaliile asociate cu activitatea pe care o desfășoară papagalul respectiv.

Să spui că Veorica e proastă e ca și cum ai spune că toți ăia din jurul său sunt proști. Ceea ce, evident, nu e adevărat.

Eu sunt sigur că toți ăia și-au făcut treaba, mai ales în cazul întâlnirilor oficiale, iar dacă a fost acolo o gafă atunci cel mai probabil a fost intenționată.

Gafele ălea cu steagurile de exemplu. Nu Veorica pune steagurile alea, dar ea poate să dea ordin ca să fie puse greșit, sau cineva din staff-ul ei poate să le pună greșit în mod intenționat pentru a o discredita.

Mă rog, treaba asta cu discreditarea din partea staff-ului de campanie mi se pare mai puțin plauzibilă pentru că ulciorul nu merge de multe ori la apă. Ăia făceau o gafă, maxim două, intenționat și apoi erau pe făraș.

Ășa că nu pot decât să cred că Veorica încearcă să transmită în mod intenționat ideea că e proastă pentru că cel mai probabil nu și-a dorit funcția pe care o are ci a fost împinsă, sau chiar șantajată, ca să o ocupe.

De ce cred treaba asta?

Ei bine, povestea protestului din 10 august a fost probabil cea mai bună dovadă în acest sens.

Protestul ăla era anunțat și programat de cel puțin două luni. Se știa de el și aparent ambele părți s-au pregătit temeinic pentru el.

Asta înseamnă că Veorica știa ce plan are puterea pentru reprimarea protestului din 10 august și a plecat în concediu pentru că nu voia să fie părtașă.

Din postura de prim-ministru era persoana care purta cea mai mare responsabilitate pentru orice se întâmpla la protest, dar cum a fost în concediu, maxima responsabilitate i se cuvine secretarei de la Interne.

Nu m-ar mira ca Veorica să aibă aliați în tabara cealaltă, iar mișcarea asta să nu fie neapărat întâmplătoare.

E drept că ea e fidelă partidului. Și totuși dacă aparențele înșală? 

Guvernul Veoricăi n-a trecut niciun OUG scandalos deși în linii mari cam ăsta era scopul său din moment ce Parlamentul a cam bătut pasul pe loc în ceea ce privește legile justiției cu dedicație pentru Dragnea & co.

sursa vk.com