Două idei despre Dragnea

DSC6665

Nu am de gând să fac bășcălie pe marginea declarațiilor lui Dragnea la fel cum au făcut mulți alții zilele astea ci vreau doar să punctez două idei apropo de Dragnea și viitorul său.

Dragnea e cam terminat, psihic și fizic

Dacă e să comparăm imaginile recente cu Dragnea cu cele de acum 6 luni, un an sau chiar doi ani observăm o mare diferență. Omul pare c-a îmbătrânit într-un an cât alții în 10.

Treaba asta denotă faptul că e terminat psihic și în felul ăsta se termină și fizic.

Nu m-ar mira ca Dragnea să umfle coada, pe care naturală nu asasinat, înainte să-l ascundă ăștia prin te miri ce pârnaie.

Dragnea a devenit paranoic

Foarte mulți au luat la mișto ceea ce a declarat Dragnea în ultimele zile, însă omul vorbește cât se poate de serios. E paranoic deja. Se teme și se simte intimidat mereu.

E conștient de faptul că tensiunea în țară a cam ajuns la paroxism și că dincolo de românii aia pașnici care doar înjură există riscul să apară vreunul mai plecat de acasă care să-i facă geamul de la mașină granule cu o bujie și să-i arunce un Molotov înauntru fără ca SPP-iștii să poată evita treaba asta.

Ba mai mult, e conștient și de faptul că nervozitatea în rândul celor din jurul lui a început să crească și că la prima greșeală riscă să sfârșească, metaforic vorbind, la fel ca Iulius Caesar într-o noapte PSD-istă a cuțitelor lungi.

Un fel de concluzie

E cam nasoală treaba asta, pentru Dragnea desigur, însă ea reprezintă un rău necesar.

Cel mai mare inamic al unui individ cu apucări dictatoriale e paranoia, iar Dragnea e dominat din plin de așa ceva.