Două idei despre Dragnea

Nu am de gând să fac bășcălie pe marginea declarațiilor lui Dragnea la fel cum au făcut mulți alții zilele astea ci vreau doar să punctez două idei apropo de Dragnea și viitorul său.

Dragnea e cam terminat, psihic și fizic

Dacă e să comparăm imaginile recente cu Dragnea cu cele de acum 6 luni, un an sau chiar doi ani observăm o mare diferență. Omul pare c-a îmbătrânit într-un an cât alții în 10.

Treaba asta denotă faptul că e terminat psihic și în felul ăsta se termină și fizic.

Nu m-ar mira ca Dragnea să umfle coada, pe care naturală nu asasinat, înainte să-l ascundă ăștia prin te miri ce pârnaie.

Dragnea a devenit paranoic

Foarte mulți au luat la mișto ceea ce a declarat Dragnea în ultimele zile, însă omul vorbește cât se poate de serios. E paranoic deja. Se teme și se simte intimidat mereu.

E conștient de faptul că tensiunea în țară a cam ajuns la paroxism și că dincolo de românii aia pașnici care doar înjură există riscul să apară vreunul mai plecat de acasă care să-i facă geamul de la mașină granule cu o bujie și să-i arunce un Molotov înauntru fără ca SPP-iștii să poată evita treaba asta.

Ba mai mult, e conștient și de faptul că nervozitatea în rândul celor din jurul lui a început să crească și că la prima greșeală riscă să sfârșească, metaforic vorbind, la fel ca Iulius Caesar într-o noapte PSD-istă a cuțitelor lungi.

Un fel de concluzie

E cam nasoală treaba asta, pentru Dragnea desigur, însă ea reprezintă un rău necesar.

Cel mai mare inamic al unui individ cu apucări dictatoriale e paranoia, iar Dragnea e dominat din plin de așa ceva.

Două idei despre Dragnea

10
Lasă un răspuns

3 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted
Coco

Interesanta perspectiva. Banuiesc ca e destul de greu pentru un om sa tot faca smecherii atatia ani, sa le tina minte, sa elaboreze atatea planuri, sa faca atatea conexiuni, ca mai apoi sa se inconjoare de oameni care zic da la orice zice el. E posibil ca realitatea lui sa fie deformata.

Lasand deoparte orice bascalie sau duel ideologic, acelasi lucru l’am observat la Iohannis, mai ales dupa ultima inregistrare unde luminozitatea aia excesiva nu era sa ii mai spele din “bronz” ci sa il acopere de alb ce e. E clar ca razboiul asta de uzura isi arata urmele tot mai adanc si pe chipul astora care pana ma ieri se jucau de’a puterea si sa recunoastem ca amandoi au aceleasi tendinte dictatoriale.Nici Iohannis nu e departe de paranoia, el nu zice mare lucru, dar se vede treaba asta din actiunile si deciziile tot mai ciudate pe care le ia in… Read more »

Unde e Iohannis? A venit din concediu?!

Din care concediu? Ala permanent? Pai cine poate stii, ca are obiceiul sa le lege intre ele! :))

Coco

Salut, Ice! Te citesc si pe tine, nu e nevoie sa ne duelam, chiar daca de multe ori am opinii diferite. :). Dupa parerea mea ne aflam intr-o zona gri, nicidecum una alba sau neagra. Nu tin cu unii sau cu altii. Dupa parerea mea, PSD-ul a dat niste legi gresite, a facut niste lucruri rele, dar asta nu inseamna ca gata, jos PSD, sa plece, sa vina anarhia! Au fost alesi si gata. Pe de alta parte, manipulari vin si din partea cealalta la greu! Ca tot ai zis de Iohannis, eu nu imi pot imagina cum decurge o… Read more »

Poate l-a “secat” consoarta… :O Eu nu l-am vazut la TV asa, eu am vazut ca vorbeste pentru publicul lui foarte bine.