L-ati crezut pe Ponta prost?

cigar-362183

Mi-am dat seama in preajma alegerilor din 2014 ca foarte multi l-au subestimat pe Ponta si au crezut ca e suficient de prost incat sa piarda alegerile de unul singur, numai ca n-a fost asa pentru ca in perioada aia Ponta s-a dovedit suficient de ticalos incat sa fie aproape castigatorul alegerilor.

In fond nu-ti trebuie prea multa minte sa-ti dai seama cam ce fel de om poate sa fie unul care odata dovedit plagiator ajunge sa modifice legi si sa supuna un intreg sistem doar pentru a ramane cu titlul de doctor.

Desigur, am putea sa vorbim la nesfarsit despre Victor Ponta si despre cum a pacalit economia Romaniei pentru ca mandatul lui sa aiba excedent bugetar sau despre cum si-a alimentat popularitatea, insa intregul subiect a devenit neinteresant.

Ce e interesant zilele astea e faptul ca Ponta a fost suficient de abil incat sa preia datoria lui Geoana, s-o adanceasca si s-o lase mostenire lui Dragnea. Amuzant e faptul ca toata treaba asta s-a petrecut sub nasol cocosilor din PSD, care au fost suficient de vigilenti pentru ca altii sa nu fure din banul public fara ei, dar au fost suficient de ignoranti ca sa observe prapastia financiara pe marginea careia i-au adus Geoana si Ponta.

In definitiv e suficient sa verifici cam cum isi gestioneaza finantele presedintii de partid ca sa iti dai seama daca sunt sau nu potriviti sa conduca o tara…

cigar-362183