Fiecare pentru el

peoples-house-917332

In Parlamentul Romaniei e fiecare parlamentar pentru el insusi si nimic mai mult. Care reprezentant al poporului, care inalt demnitar?

I-ati vazut pe aia pentru care cere DNA incuviintarea arestarii preventive cum se milogesc de la tribuna Parlamentului ca sa nu-i dea colegii lor pe mana DNA-ului?

Ati vazut ce teatru ieftin fac? Ironic e faptul ca apeleaza la tot felul de tertipuri, religie, mir, dumnezei, copii etc. in loc sa spuna pe sleau „Fratilor nu ma dati pe mana DNA-ului ca va vine si voua randul…”.

Si totusi de cea mai clara dovada ca acolo in Parlament e fiecare pentru el am avut parte zilele astea cu individul ala care vrea sa desfiinteze radarele pentru ca el are vreo 40 de sanctiuni, a avut permisul suspendat si a fost prins baut la volan.

Toti care merg acolo in Parlament sa ne reprezinte o fac cu scopul vadit de a propune un proiect de lege care sa le aduca lor beneficii si nimic mai mult. Daca noi, muritorii de rand avem de profitat de pe urma legii respective e bine si o sa-i votam si la urmatoarele alegeri, daca n-avem nimic de castigat probabil ca nici n-o sa aflam vreodata de legea respectiva.

peoples-house-917332