UN ADEVĂRAT GEST….

Duminică, a avut loc în satul Cornăţel, din comuna Roşia, ediţia cu numărul XII, a manifestării ce poartă numele “Ziua Fermierului”. Ocazie pentru fermierii hârtibăceni şi nu numai să-şi expună produsele. Au fost prezenţi reprezentanţi din majoritatea asociaţiilor ce au ca scop sprijinirea agriculturii din judeţ, dar şi personalităţi din viaţa politică. Printre aceştia se numără Ioan Banciu-vice preşedintele Consiliului Judeţean, Teodor Dumitru Banciu- primarul oraşului Sălişte, Ioan Troancă- primarul oraşului Miercurea, etc.
La eveniment au fost prezente ansamblurile folclorice Cindrelul Junii Sibiului şi Cununa al Casei de Cultură Ilarion Cocişiu din oraşul Agnita. Toţi cei prezenţi au avut parte de momente deosebite, în cadrul manifestării organizându-se o tombolă cu premii în valoare de 6.000 Ron, premiul cel mare fiind un televizor. Un moment deosebit a avut loc în jurul orelor 15 când la extragerea premiilor a fost extras biletul fiului primarului din comuna Roşia, Aldea Valentin, pentru premiu cel mare. După 5 minute de discuţii cu fiul acestuia Aldea Alexandru, primarul a decis să facă o altă extragere pentru premiul cel mare. Reacţiile vă las pe voi să le …..ghiciţi.

10
Lasă un răspuns

10 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

Tare stirea asta.Parca primarul asta tocmai si-a luat bacul.

mare

Bai micule, du-te in puii mei da rahat, de cand Radu Micu=Cancan? Speculeaza si da la ziar sa vedem daca te mai tine Milena Bota in brate?Sau Cindrea,de la ce PSD-ist mai papi tu banii,neghiobule?

oare simpaticul asta mare are treaba cu mine ?
Lumineaza-ti fata mai Lascarica sa stiu cine esti !

mare

@Radu Micu mai bine imi luminez dosul,ca sa ai tu ce pupa asa cum stii sa o faci de cand ai venit cu pluta in presa!

Radu Micu

Pentru ala mare

oare de ce am impresia ca ai parul valvoi si esti medesan ?

mare

@Radu Micu parul valvoi il avea nevasta-ta cand i-am tras-o la Bazna.asa ca esti pe aproape cu pozitionarea…geografica nu sexuala.ca si la capitolul asta esti tot o nulitate ca si in presa!!!!!!

pt ala mare
ai vazut mai viteazule ca ti-e frica sa-ti spui numele.Dar te-am nimerit, stiu cine esti.

mare

pt ala micu
ma indoiesc ca-i nimeresti tu pe toti aia cu care claudia ti-a pus coarne…dar nu-i bai ca arati foarte bine CACerb

dani s.

Bai asta mare, mai lasa-ne si vezi de drum….!
Toata lumea a aflat cine esti, stai deoparte ca e mai bine pentru tine si vorbeste mai frumos.Sau daca nu stii sa faci asta macar invata!

mare

@dani s.tu cine crezi ca sunt,Ponta sau SUDitu?iti spun eu,sunt VESTitu!de aia si stau unde vreau eu,dar nicidecum deoparte.sic(tir)!!!